GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 18 juli 2010

Hearts and heroes

Van geld uitgeven word je niet gelukkig, toch? Maar wat als je geld nu voor 100% ten goede komt aan een goed doel? Aan mensen die het zeg maar nodig hebben? Zou je er dan nog steeds zo over denken?

100 % naar een goed kinderdoel
Dat alles kan bij Hearts and Heroes. Een nieuwe webshop met hippe, kwalitatieve, vintage en nieuwe kinderkleding, waarbij de opbrengst voor 100 % naar een goed kinderdoel gaat zoals Kika, Orange Babies, Stichting Max en Warchild.

Stichting Hearts and Heroes werd in april 2009 opgericht door Nathalie Konings, Marlieke van de Meerendonk en Isolde van Allemeersch. Hearts and heroes ontvangt kleding via particulieren en bedrijven wordt gedoneerd. Vervolgens bepaalt Hearts and Heroes de waarde en plaatst het kledingstuk op de website. Bij het betalen kies je naar welk doel het aankoopbedrag gaat. Hearts and Heroes verstuurt de kleding naar de koper en stort het volledige bedrag op het gekozen goede doel. De koper kan hierbij kiezen uit.

Hearts and heroes sponsoren
Nu denk je misschien:”Ja, ja bij alle goede doelen blijft er uiteindelijk behoorlijk wat aan de strijkstok hangen.”Maar Hearts and Heroes houdt er niets aan over en de lopende kosten worden gedekt door sponsoring en giften. Ook jij kunt Hearts and Heroes sponsoren? Dit kun je doen door het doneren van geld, maar ook door het doneren van kleding  En wordt je kleding niet verkocht? Dan gaat het rechtstreeks naar kinderen in Papua naar een tehuis voor kinderen met een lichamelijke handicap in Nepal naar een opvangtehuis voor straatmeisjes en weeshuis in Haïti

Zo draag je door kleding te kopen bij hearst and heroes bij aan een betere wereld. En als dit al geen goede redenen zijn om hearts and heroe ste bijken dan noemen wij er nog een paar: Jottum, Bengh, Petit Louie, Molo, Imps & Elfs, Swess, Room Seven, Klik- kid, Jean Bourget (Zomaar wat namen uit het assortiment).

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Hearts and heroes

This page has moved to a new address.

Hearts and heroes