GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 19 juli 2010

Shirin NYC

Vraag aan mensen wie Shirin Roubeni is en waarschijnlijk krijg je veel antwoorden op deze vraag. Maar over een ding zijn ze het eens: Shirin is creatief. en diezelfde creativiteit zie je terug in haar kledinglijn Shirin NYC. Een milieuvriendelijke kledinglijn waarvan een deel zelfs 100% biologisch is.
Een portfolio van draagbare kunst
Shirin NYC vervangt hedendaagse high-end street wear met een delicate kledinglijn die je veel beter een portfolio van draagbare kunst kunt noemen dan kleding. Elk van haar zijden kledingstukken is consequent uniek, lief verwilderd en instinctief gewilde door degen die er een oog voor heeft.

Shirin drukt letterlijk haar stempel op elk kledingstuk
Shirins visie achter Shirin NYC was om haar tekeningen op een onconventioneel stuk canvas te tonen; het klassieke witte T-shirt en op die manier een simpel basis kledingstuk om te toveren tot een fashion statement.
Shirin NYC besteedt aandacht aan elk kledingstuk of het nu siersteken op de achterkant van een T-shirt zijn die voor extra aandacht moeten zorgen of dat ze een nieuwe draai aan de achterkant van een T-shirt geeft.
Shirin’s kunstwerken bestaan uit met de handgetekend figuren zoals de libel, luipaard en flora en fauna die ze vervolgens een voor een op de shirts print waardoor ze haast letterlijk haar stempel op het kledingstuk drukt.

Nu 3 jaar na de start van Shirin NYC is de collectie getransformeerd van T-shirtjes naar jurken, shirtjes, T-shirts, hemdjes, korte broeken en biologische tassen. Dit alles wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen prachtig afgewerkt om het lichaam te accentueren.

Ons oordeel over Shirin NYC
Shirin NYC is een geweldig voorbeeld van hoe mooi een T-shirt kan zijn met een print.
Wat een eenvoudig stuk textiel is wordt door bedrukking en de juiste details een prachtig draagbaar stuk kunstwerk. Daarbij is het natuurlijk geweldig dat de kledingstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Shirin NYC

This page has moved to a new address.

Shirin NYC