GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 27 juli 2010

(Bugaboo) RED

Kourtney Kardashian heeft er een, Gwen Stefani heeft er een en supermodel Natalia Vodianova mocht de fotocampagne van (Bugaboo) RED doen.
Product RED , het initiatief van U2 frontman Bono is inmiddels niet meer weg te denken als goed doel. En sinds vorig jaar doet ook Nederlands bekendste kinderwagenmerk mee. Als eerste Nederlands product.

Bugaboo doneert een deel van de winst van de speciale RED producten aan The Global Fund en durft zelfs een stapje verder te gaan. Ze donderen 1% van hun omzet van de totale omzet af aan The Global Fund. Om te helpen AIDS uit Afrika te bannen en meer vrouwen en kinderen met HIV de medicijnen te bieden waarmee ze weer een actiever, productiever en hoopvoller leven kunnen leiden. Door een (Bugaboo) RED kinderwagen te kopen kun je samen met je kindje de wereld ontdekken en tegelijkertijd help je AIDS uit Afrika te bannen en meer vrouwen en kinderen met HIV de medicijnen te bieden waarmee ze weer een actiever, productiever en hoopvoller leven kunnen leiden.

Je kunt kiezen uit de Denim RED kinderwagen of voor eentje met een kap waarop Ado(RED) of Treasu(RED) staat.Labels: , , , , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: (Bugaboo) RED

This page has moved to a new address.

(Bugaboo) RED