GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 30 juli 2010

Huize Pippemuis

“Ontdek een nieuwe wereld” staat er bovenaan de website van Huize Pippemuis. Zal ik eerlijk zijn? Er  ging inderdaad een nieuwe wereld voor mij open. Ogen kwam ik te kort bij het zien van al dat leuks en moois uit het assortiment van Huize Pippemuis.


Leuk en origineel voor mamma`s en kids
In maart 2009 opende Huize Pippemuis haar virtuele deuren en is sindsdien niet meer weg te denken uit het rijtje van hippe webwinkels met leuke originele producten voor mamma`s en kinderen. Met een oog voor mooie spulletjes zoekt eigenaresse Caroline Driedonks naar alles wat bijzonder, schattig, en vrolijk is. Huize Pippemuis biedt plaats aan ontwerpers uit binnen- en buitenland. Maar allemaal hebben ze een paar dingen gemeen: hun producten zijn vrolijk, schattig, handgemaakt, en in Nederland nog niet bekend is.
Huize Pippemuis laat zien dat het spreekwoord onbekend maakt onbemind niet altijd opgaat. Vanaf het vroege begin wordt Huize Pippemuis door veel vooraanstaande bladen benaderd. Bladen zoals Flair, Linda, Kek Mama en tal van websites en blogs. “Dit bevestigt natuurlijk de charme van onze producten, en daar zijn we met recht trots op!”, vertelt Caroline.

Ons Oordeel over Huize Pippemuis
Ik zie veel webwinkels met accessoires maar Huize Pippemuis heeft echt een heel leuk, uitgebreid en origineel assortiment! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige muurstickers van Love Mea? Niet alleen prachtig vormgegeven, ze zijn ook eindeloos herbruikbaar. Doordat de stickers van textiel zijn gemaakt kunnen ze zelfs worden gewassen! Je laat je dochtertje zo haar woud van fantasieën op haar kamermuur aanbrengen. Maar ook dit theesetje van Oskar & Ellen is geweldig voor een theepartijtje met vriendinnetjes of de zogenaamde thee van mama. Als laatste willen wij je tippen over de geweldige speelhuisjes van Win Green. Dit peperkoekhuisje of dit romantische paviljoentje maken dat je gewoon weer kind zou willen zijn.

Het was moeilijk om uit al dat moois 4 foto’s te kiezen. We raden je dan ook van harte aan om zelf een kijkje te nemen bij Huize Pippemuis en je te laten betoveren en meevoeren in deze fantastische wondere wereld!

Labels: , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Huize Pippemuis

This page has moved to a new address.

Huize Pippemuis