GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 6 augustus 2010

Servane Barrau Designs

Sterke vrouwen. Daar houd ik van. Ze zijn een voorbeeld voor mij en hun aantal is dun gezaaid. Ik bedoel niet het soort vrouwen die anderen naar beneden trapt of als voetensteun gebruikt om zelf hogerop te komen en het dan over “Survival of the fittest” heeft. Nee, ik bedoel de vrouwen die zelf over ongelofelijke veerkracht beschikken. Die als ze hard vallen opkrabbelen. En als het voelt dat hun hoop als een zijden draad tussen hun vingers doorglipt er aan het eind een knoop in maken en volhouden. Zo’n vrouw is Servane Barrau van Servane Barrau Designs.

Kledingdromen worden waar voor elk budget
Servane Barrau Designs begon op Ebay en in de kinderspeciaalzaken. Helaas werd ook zij niet door de recessie gespaard. Veel van haar ontwerpvrienden zag ze failliet gaan. Zelf vroeg ze zich ook vaak vertwijfel af waar ze het allemaal voor deed. Kon ze niet gewoon beter stoppen en een andere baan zoeken zodat ze haar gezin van voedsel kon voorzien? Ja, ze dacht er serieus over na om te stoppen. Maar als de nood het hoogst is, is de redding (vaak) ook nabij. Zo bedacht Servane, creatief als ze is, een nieuwe concept. Een concept dat helemaal van deze tijd is. Sterker nog, het houd zelfs rekening met de huidige crisis! Met moeders die minder te besteden hebben maar nog wel wensen voor hun dochters hebben. Het leven is te kort en te mooi om er niet van te genieten.

Daarom maakt Servane Barrau Designs kleding die toegankelijk is en heel betaalbaar. Kleding die modieus is. Als je een kledingstuk van Servane Barrau Designs koopt, weet je meteen dat je iets bijzonder gekocht hebt. Haar nieuwe concept richt zich erop dat de betere kindermerkkleding voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Dat is haar doel, dat is haar droom en daar gaat ze 100% voor. Design kleding zonder het dure prijskaartje, maar de kledingstukken worden net zo mooi verpakt zoals je gewend bent van de speciale kinderwinkels en elk detail is belangrijk.

Een hemelse plek vol kleine wonderen
Onze dochters worden zo snel groot en zijn maar een keer klein daarom houdt Servane Barrau Designs ervan om voor elk van hen een collectie te ontwerpen die hun dromen laat uitkomen. Kleding die de zoete geuren, het geluid van kindervreugde en de mooie herinneringen lijkt vast te houden. Een paradijs van kleine wonderen. Vrolijke en kleurrijke kleding zoals outfits voor kleine meisje zouden moeten zijn. Servane Barrau Designs ziet de wereld door de ogen van onze dochters. De toekomst in het heden. Het is een plek waar je als moeder met een gerust hart de prachtigste kledingstukken kunt uitzoeken voor je kleine prinses.

Als moeder, weet Servane hoe belangrijk het is dat kledingstukken functioneel. De kledingstukken van Servane Barrau Designs leggen dan ook de nadruk op oplossingen die het aan- en uittrekken van kleding vergemakkelijk.

(Alice) In Wonderland
De kledingstukken zijn geschikt voor elke dag tot aan een speciale (feest) dag. De lijn is onweerstaanbaar schattig met haar eigenzinnig jurken. Elk kledingstuk kun je afzonderlijk dragen of onderling met elkaar mixen.
De wintercollectie heeft als thema ‘In Wonderland’ geïnspireerd door Alice in Wonderland het wereldberoemde boek van Lewis Carol. Avant-gardistische fotografie, felle kleuren en leuke details maken de collectie helemaal af!

Ons oordeel over Servane Barrau Designs
Ik geloof dat Servane Barrau Designs de prijs van ‘snelste reageerder’ wint. Ik was zo verbaasd dat ik een paar uur nadat ik mijn mailtje verstuurd had al een e-mail uit Canada kreeg met foto’s en Servanes  (persoonlijke) verhaal daarbij. Haar enthousiasme spatte ervan af en ik vond haar verhaal erg inspirerend.

De kleding is heel kleurrijk en ik heb inderdaad nog niet eerder zoiets gezien. Princess was meteen enthousiast en ik zie haar inderdaad zo met een aantal outfits weglopen. En niet alleen zij ook haar geliefde pop. Het leuke aan Servane Barrau Designs is dat ze de geliefde outfits van je dochter ook in poppenformaat maken. Zo schattig!

Wij vinden de visie achter het concept van Servane Barrau Designs helemaal geweldig: kleding die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. En hopen in de toekomst nog meer moois van deze creatieve geest te zien!
     

 

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Servane Barrau Designs

This page has moved to a new address.

Servane Barrau Designs