GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 1 augustus 2010

Onderkleertjes

Aan de bovenkleding van mijn dochters besteed ik vaak veel aandacht. Dat is wat je het eerste ziet. Maar met wat ze daar onder dragen kunnen ze ook behoorlijk hun individualiteit uitdrukken. Of het nu een romper of een hemdje iser is genoegd moois verkrijgbaar. Houd je net zoals ik van vrolijk en hip kinderondergoed dan waan je je bij Onderkleertjes in een paradijs.

Ondergoed als ware blikvanger
Eigenlijk is het ondergoed van Onderkleertjes veel te mooi om onder kleding te verstoppen. De gave prints en frisse kleuren maken je kinds ondergoed tot een ware blikvanger.

Onderkleertjes is een webwinkel gespecialiseerd in leuk, hip en mooi kinderondergoed. Het assortiment bevat onder andere merken Paul Frank, Holly’s, Katvig, Krista Lynggaard, Lullawear, Mala, Molo, Nanoou, Petra Boase, Smafolk, Solidary people, Twisted Twee en Wild.

Als er een merk is dat we even speciaal willen belichten dan is het wel Molo. Wat een geweldig ondergoed! Is dit geen plaatje? En op een regenachtige dag smelt je blues als sneeuw voor de zon met deze.

Een leuk cadeautje
Het ondergoed van Onderkleertjes is allereerst een heel leuk cadeautje voor je eigen kinderen. Maar heb je die (nog) niet of zoek je het ideale kraamcadeautje? Ook dan kun je bij Onderkleertjes terecht. Tegen een kleine vergoeding pakken ze het bij de cadeauservice mooi in en sturen het naar degene die je wilt verrassen.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Onderkleertjes

This page has moved to a new address.

Onderkleertjes