GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 3 augustus 2010

Emma & Avery

“Je boft maar dat je meiden hebt, meisjeskleding is zoveel leuker dan jongenskleding”, verzuchtte de vrouw en moeder van 2 zonen enigszins jaloers. En gelijk heeft ze. Hoewel ik er niet al te veel verstand van heb, is er best wel leuke jongenskleding op de markt. Maar het haalt natuurlijk niet bij het uitgebreide scala aan meisjeskledingstukken. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat er genoeg webwinkels zijn die zich alleen op meisjes richten. Emma & Avery is er een van.

Kleding die modieus is en kinderen kind laat zijn
Emma & Avery is ontstond vanuit de inspiratie die haar dochter Catherine Keller gaf. De webwinkel bevat een fijne selectie meisjeskleding van ontwerpers uit Europa en Amerika. Ontwerpers wiens kleding de onschuld van de kinderjaren benadrukken, deze koesteren en waarborgen. Zo vind je er kleding van Neige, Marilyn Tov, Dagmar Daley en nog veel meer fantastische pure kinderkleding. Kleding die een bepaalde nostalgie uitstraalt zoals dit jurkje.

De website past prachtig binnen die visie en ademt een kalme serene rust uit waardoor de collectie nog meer tot zijn recht komt. Emma & Avery is zeker een bezoekje waard van elke moeder die een modieuze smaak heeft maar kinderen graag kind laat blijven.

Labels: , ,

1 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Emma & Avery

This page has moved to a new address.

Emma & Avery