GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 14 augustus 2010

FISSIE, dan heb je iets unieks in handen


In februari 2009 opende webwinkel FISSIE haar deuren. Het is begon allemaal met het maken van labeldoekjes. Maar het een leidde tot het ander en uiteindelijk kwam daar nog een heleboel meer leuke hebbedingen uit voort zoals babymutsjes, lakentjes en dekbedovertrek. Eigenaresse Jolanda Leurs bedenkt en maakt alles zelf en vindt het een leuke uitdaging om producten te maken die de unieke style van FISSIE goed weergeven. “Ik ben regelmatig op zoek naar leuke hippe stofjes, lintjes en applicaties, omdat weer tot een leuk en uniek resultaat te brengen. Het is echt even ontspannen als ik met de website bezig kan gaan, en de spulletjes kan gaan maken.”

Iets unieks in handen
FISSIE probeert steeds weer met wat nieuws te komen, zo vind je in het assortiment hippe slaapmaskers voor moeders en opgeleukte rompertjes voor de baby. Daarnaast maakt FISSIE ook producten in opdracht. Klanten kunnen kiezen uit een bestaand product die aangepast wordt aan hun persoonlijke wensen. Maar FISSIE biedt ook de unieke mogelijkheid om een product helemaal zelf uit te denken en te ontwerpen. Wat je ook kiest, met een product van FISSIE heb je iets unieks in handen want om de hebbedingen enigszins uniek te houden, maakt FISSIE van de meeste artikelen maar één exemplaar”.

Win 1 van de labeldoekjes
Speciaal voor Trotse Moeders stelt FISSIE 2 labeldoekjes beschikbaar. Een voor een jongen en een voor een meisje. Wil jij kans maken op dit cadeau? Klik dan hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloot TrotseMoeders deze prijzen. Inschrijven kan t/m 5 september 2010. Meer weten over de wedstrijdvoorwaarden? Klik hier.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: FISSIE, dan heb je iets unieks in handen

This page has moved to a new address.

FISSIE, dan heb je iets unieks in handen