GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 12 augustus 2010

Zo!

Afgelopen winter heeft voor een ware babyboom om mij heen gezorgd. Het lijstje met te verwachten baby’s is eindeloos. En in de komende weken moeten er nog heel wat kinderkamers uit de grond gestampt worden. Waarom zou je de kinderkamer geen persoonlijk tintje geven met een leuk woordje of een naam? Dat kan met ZO!

Unieke handgemaakte accessoires voor kids
Ze zijn een super kraamcadeau of helemaal leuk als blijvende aankleding voor de kinderkamer: een naamslinger.

ZO! Maakt de namenslingers van diverse vlaggetjes. Vlaggetjes zijn verkrijgbaar v.a. € 4,95 per vlag (inclusief karakter) en zijn gemaakt van katoen, wolvilt en eco-vilt (gemaakt van gerecyclede plastic flessen).
Ieder artikel is met de handgemaakt en met de grootst mogelijke aandacht voor details. Iedere slinger is persoonlijk en origineel. Je vind er geen 2 dezelfde. Tenzij je dat graag wilt. Naast namenslingers vind je ook een ruim assortiment deur-, en kasthangers.

Een passie voor kleuren en materialen
De producten van ZO! zijn gemaakt met een passie voor kleuren en materialen. Elk item is anders, omdat er geen grote oplages worden gemaakt. En alles wordt in eigen atelier gemaakt. ZO! werkt vooral in opdracht, maar heeft daarnaast ook een klein assortiment producten op voorraad. De prijzen lopen uiteen van € 14,95 voor een vrolijke deurhanger met een (naam)button tot € 19,95 voor bijzondere kastenhangers van vilt.

Labels: , , , ,

1 reacties:

  • Op 14 augustus 2010 om 09:30 , Anonymous Anoniem zei...

    Ik vind ze echt super mooi. Ik heb er zelf ook 1 en hij is niet meer weg te denken uit mijn dochter's kamertje.

    Bedankt Carla!!!

     

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zo!

This page has moved to a new address.

Zo!