GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 1 september 2010

Op kleine voet

Als moeder ben ik een beetje a-typisch. Waarom? Ik ga pas over kinderschoenen nadenken als mijn dochters weer uit een maat gegroeid zijn. Als de nood zeg maar echt aan de man is. En je dus ook geen geschikte schoenen vinden kunt (maar dat geheel terzijde). Raar want ik had het eerste paar babymeisjesschoentje al voordat Princess ook maar geboren was. Voordat ik sowieos wist dat ‘het’ een meisje was. Ik viel voor de ‘schattigheidfactor’. Dat zul je waarschijnlijk ook hebben als je de verschillende schoentjes bij Op kleine Voet ziet.

Op kleine Voet is gepescialiseerd in kinderschoentjes voor de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Slofjes van onder andere Inch Blue, Starchild, Baby Paws, Beba Bean, en Jack & Lily voor als je kleintje net gaat kruipen en de wereld om haar heen ontdekt.
Als ze al een klein beetje kan lopen, schakel je over op de super hippe schoentjes van Pediped. Deze hippe schoentjes zijn helemaal hot in Hollywood en ik heb er op GoodgirlsCompany al een paar keer aandacht aan besteed (zie hier en hier). Pediped Originals zoals wij ze kennen, met grip en go of met flexibele zool. Ik durf haast te zeggen dat Op kleine voet de grootste online collectie van Pediped heeft.

Modieus babyschoeisel
Het prettige aan Op Kleine Voet is dat ze voldoende variatie in babyschoeisel hebben. Uiteindelijk kwam mijn laksheid met babyschoentjes gewoon voort uit een gebrek aan kennis. Toen ik baby’s om mij heen met van die vormloze afzakslofjes zag, hoefde ik zeg maar niet meer “Ik wacht wel tot ze groter zijn en echte schoentjes dragen kunnen”, dacht ik. Dat hoeft nu dus niet meer want Op Kleine voet bewijst dat er ook voor kids onder de 1 jaar leuke mary janes, ballerina’s en ander modieus schoeisel bestaat.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Op kleine voet

This page has moved to a new address.

Op kleine voet