GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 23 oktober 2010

2 nieuwe dream-covers van Hagou Originals

Op GoodGirlsCompany hebben we er al een aantal keer aandacht besteed aan de dream-covers van Hagou Originals. Een fantastische ontdekking waarmee je je (oude of saaie) Maxi-Cosi in een handomdraai omtovert tot een fantastisch hip en uniek autostoeltje.

Naast de verschillende varianten die we al een besproken hebben, heb ik 2 nieuwe ontdekt: Grey Ballet en Grey Rose. Grey ballet is een liefelijke romantische dream-cover met een dessin van echte ballerina’s. Een must-have voor elke meisjesmama die vroeger aan ballet heeft gedaan en graag ziet dat haar kleine prinses ook in haar spitzen volgt. Grey Rose is een dream-cover gemaakt van een stoer grijs BB-ruitje en afgewerkt met piepkleine roosjes. Voor de meisjesmoeder die een stoer meisje hebben.

Zoals je gewend bent van Hagou Originals zijn ook Grey Ballet en Grey Rose verkrijgbaar met een heerlijk warm afritsbaar dekentje en gemaakt van babyzachte, natuurlijke en makkelijk wasbare materialen. Fijn voor de kleintjes en makkelijk voor de papa’s en mama’s! Alle dream-covers worden handgemaakt en afgewerkt met de mooiste details. De verkoopprijs is €89,95 exclusief verzendkosten.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: 2 nieuwe dream-covers van Hagou Originals

This page has moved to a new address.

2 nieuwe dream-covers van Hagou Originals