GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 24 oktober 2010

MimiTens: baby- en kinderwantjes die wél aanblijven

Vorig jaar schreef ik dit stukje over MimiTENS. Canadese baby- en peuterwantjes die tenminste blijven zitten! Als dank ontving ik 2 paar MimiTENS. Eén voor Princess en één voor Rocker.

Natuurlijk moest het getest worden en met zware winter van afgelopen jaar, kon dat maar al te goed. Na een lange winter was dit de baland: we zijn 2 paar van Rockers H&M wantjes kwijt geraakt en hebben ontzettend veel lol gehad aan MimiTENS want deze bleven wél goed zitten. Hoe dat kan? Nou het principe is vrij simpel. De wantjes hebben lange stretchmouwen die tot over de ellebogen komen. Dankzij deze katoen/lycra 'mouwtjes' blijven ze goed zitten en met de jas er overheen blijft de kou ook uitstekend buiten, geen tochtgaten meer.

Oeko-Tek gecertificeerde bamboo fleece
MimiTENS komen in twee verschillende uitvoeringen in de maten 0-18m tot 4/5 jaar. Voor de kleinste kinderen is er de mimiTENS SOFT collectie. Deze zachte, van bamboo fleece gemaakte wantjes zijn alleen verkrijgbaar in maat 0-18m en zijn heerlijk warm en veilig voor baby's om op te sabbelen. De mimiTENS ALL WEATHER collectie bevat uitvoeringen in maat 0-18m tot 4/5 jaar. Alle wantjes groter dan maat 0-18m hebben een losse duim. Dat is voor spelende kinderen in de sneeuw wel zo prettig. MimiTENS All Weather zijn gemaakt van waterafstotend nylon voorzien van Thinsulate en gevoerd met het zachtste, Oeko-Tek gecertificeerde, bamboo fleece. Deze innovatieve wantjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Musjes.com .

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: MimiTens: baby- en kinderwantjes die wél aanblijven

This page has moved to a new address.

MimiTens: baby- en kinderwantjes die wél aanblijven