GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 10 mei 2011

Franse Fifi Bastille nu ook in Nederland!

Ontmoet: Fifi Bastille. Een nieuw Nederlands kinderidool dat sinds deze maand verkrijbaar is bij Aapje4Kids. Dit grappige, roodharige meisje heeft heel Frankrijk al veroverd. Het figuurtje is te vinden op talloze items variƫrend van rugzakken en schoudertassen tot T-shirts, buttons en make-up tasjes. Eigenwijze meisjes en hun moeders kunnen hun hart ophalen aan het grote assortiment accessoires.

Grote collectie
Fifi Bastille is in trek bij zowel kleine als grote meisjes, bijvoorbeeld door de schoudertassen voor zowel dochter als moeder. Grote tassen, rugtassen, etuis, buttons en T-shirts met vrolijke polkadots in de kleuren roze, rood, wit en zwart. Maar er zijn ook schorten, make-uptasjes en zakspiegeltjes. Voor de jongens is er een stoere tas met de afbeelding van Gaston, het vriendje van Fifi. De meeste artikelen komen in kleine oplage uit, zodat het een origineel product blijft.


Creatie uit Frankrijk
Het merk ontstond op de tekentafel van Anne-Sophie Le Gallic in Frankrijk. Nadat Anne-Sophie haar baan als vertegenwoordiger opgaf om naar de andere kant van het land te verhuizen, blies zij haar favoriete figuurtje nieuw leven in. De eerste zeven schilderijen van het roodharige meisje werden binnen 10 dagen verkocht. Het balletje ging rollen en sindsdien heeft Fifi Bastille alle meisjesharten in Frankrijk gestolen.


Aapje4Kids
De collectie van Fifi Bastille is online als eerste verkrijgbaar bij Aapje4Kids. Dit is een webwinkel vol lifestyle-producten voor kinderen, zoals verzorgingsproducten, kinderkamerspecials speelgoed, cadeautjes, schoolspullen en nog veel meer leuke gadgets. De webwinkel heeft ook een unit in de Woonstore in Capelle aan den IJssel.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Franse Fifi Bastille nu ook in Nederland!

This page has moved to a new address.

Franse Fifi Bastille nu ook in Nederland!