GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 29 april 2011

Bibelottes nieuwste aanwinst: Skyler

Het kinderkamermerk Bibelotte presenteert haar nieuwste collectie: Skyler. De inspiratie voor dit ontwerp ontstond in de haven van Oslo. De stoere, frisse accessoires voor baby- en kinderkamer hebben dan ook een Scandinavische uitstraling. De collectie bestaat uit onder meer dekbedovertrekken, kussens, lakentjes, lampenkappen, een klamboe, aankleedkussenhoes, boxkleed, omslagdoek en knuffelkip. Dankzij het Öko-Tex certificaat is het gebruikte textiel veilig voor de gezondheid.

Scandinavische look
Het gebruik van de Scandinavische vlaggen en de kleur rood van Noorse visserhuisjes geven Skyler haar bijzondere Scandinavische look. Combineer met zachte elementen voor de baby- of meisjeskamer en met stoere elementen voor de jongenskamer. Het speelse beddengoed met bijpassende accessoires maken van iedere kinderkamer een plaatje. Skyler is fris, puur en uitstekend te combineren met de andere collecties van Bibelotte.

Veilig textiel
Alle textiel die Bibelotte gebruikt is voorzien van het Öko-Tex certificaat, een erkend keurmerk voor textiel dat geen gezondheidsschadelijke materialen bevat. Het beddengoed heeft tevens een huidvriendelijke ph-waarde en is daardoor uitermate geschikt voor tere kinderhuidjes. Bibelotte werkt alleen samen met partners die hoge kwaliteit textiel produceren en dit onder goede arbeidsomstandigheden.

Bibelotte
In 2006 begon Jacoline van de Meent een webwinkel aan huis. De zelfgemaakte kussens die zij verkocht onder de naam Bibelotte werden razend populair. Haar assortiment breidde zich snel uit en al snel moest zij de productie uit handen geven. In 2009 stopte Jacoline met de particuliere verkoop en sindsdien opereert zij enkel als merk van kinderbeddengoed en kinderkameraccessoires. Bibelotte voert inmiddels verschillende collecties met elk een eigen kleurgebruik en thema.

Kijk voor alle verkooppunten op www.bibelotte.nl

 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Bibelottes nieuwste aanwinst: Skyler

This page has moved to a new address.

Bibelottes nieuwste aanwinst: Skyler