GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 22 maart 2011

Baby & dreumes eetfestijn inspiratiebron voor ouders

Baby & dreumes eetfestijn vormt een inspiratiebron voor ouders die graag zelf de maaltijd voor hun kindje samenstellen. Deze informatieve blog over eten met kleine kinderen is een verzameling van recepten, tips en ideetjes en allemaal handig gesorteerd per leeftijdscategorie. Lekker en gezond eten koken voor je baby, dreumes of peuter was nog nooit zo makkelijk.


Puree versus vast voedsel voor baby’s
Baby’s hoeven niet al hun voeding gepureerd te eten. Vanaf 6 maanden krijgen ze tandjes en die kunnen ze direct een beetje gebruiken. Maar ook kindjes die later tanden krijgen, kunnen in de tussentijd zachte voeding malen met hun kaken. De blog staat bol van de speciale recepten, geschikt voor deze startende etertjes.

Groenten van het seizoen
De site Baby & dreumes eetfestijn is van Annemieke Dubbeldedam, culiredacteur op Vegatopia.com, schrijver van Kookblog RozeMarijn en moeder van een bijna 2-jarige zoon die alle recepten mag uitproberen. Ze kookt het liefst met (biologische) seizoensgroenten en veelal ook met eens andere ingrediënten dan de welbekende broccoli en courgette. Met passie, enthousiasme en mooie beelden neemt zij iedereen mee in de wereld van etende baby’s en dreumesen.

Kijk voor kook-inspiratie op: www.babyendreumeseetfestijn.nl



Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Baby & dreumes eetfestijn inspiratiebron voor ouders

This page has moved to a new address.

Baby & dreumes eetfestijn inspiratiebron voor ouders