GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 19 maart 2011

Stokke Xplory zomersets 2011

Afgelopen maandag lieten we in dit blog het al weten, maar vandaag onthullen we eindelijk de Stokke Seizoensets 2011. Laat de zomer maar komen want Stokke is er klaar voor en ontwikkelde een paar prachtige zomersets.


De speciale Stokke Xplory Zomersets hebben goed ventilerend gaasdoek wat de koele luchtcirculatie door de Stokke Xplory kinderwagen en om je kindje heen bevordert. Met factor 50 zonnebescherming biedt het zonnescherm, de parasol en alle gebruikte materialen uitstekende bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.

Dus trek er op uit en geniet zorgeloos van je mooie zomerdag. De unieke Stokke Xplory Zomersets zullen er alles aan doen om baby’s en kindjes lekker koel te houden. Zelfs in de drukkende hitte.

Stokke® Zomersets 2011
Deze zomer komt Stokke met 3 nieuwe Zomersets voor je Stokke Xplory kinderwagen. Mix & match er vrolijk op los met kleur en creëer zo je eigen unieke trendy stijl. De nieuwe kleuren zijn: pixel roze, blauwe ruit en beige stip. Welke kleur heeft jouw zomer? Houd www.stokke.nl in de gaten voor wanneer ze verkrijgbaar zijn bij jou in de buurt.
 
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Stokke Xplory zomersets 2011

This page has moved to a new address.

Stokke Xplory zomersets 2011