GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 2 april 2011

Zet je kinderen goed beschermd in het zonnetje!

We gaan steeds vaker naar de zon, in het voorjaar een weekje weg om op te laden, langere warmere zomervakantie en vaak ook nog een week skiën. Wat we ons niet realiseren is dat al deze zon op latere leeftijd tot huidkanker kan leiden.
UV-beschermende kinderkleding
Goed smeren en opzoeken van de schaduw als de zon  hoog staat, verkleint dat risico. Leg maar eens uit aan een kind dat het tussen 11:00 en 15:00 eigenlijk niet in de zon mag spelen. Stoerekindjes.nl vond de oplossing in UV beschermende kinderkleding. Het draagt heerlijk luchtig, je kan er in zwemmen. Ook voor ouders is het handig; je hoeft niet meer de hele dag met zonnebrandcrème in de weer te zijn.

Bescherming van de kinderhuid is extra belangrijk. Juist bij kinderen komen beschadigingen door UV-straling hard aan omdat hun huidcellen extra kwetsbaar zijn. In de groei gaat de celdeling zo snel dat er soms te weinig tijd is om alle beschadigde huidcellen te laten herstellen, In die cellen ontstaan dan als het ware 'littekens', die kinderen hun leven lang meedragen. Dit is aan de buitenkant niet te zien, want die beschadigingen zitten diep in de huidcellen.

Handig en stoer.

Tot nu toe was UV beschermende kleding voor kinderen moeilijk te vinden en vaak weinig hip. Het assortiment bestond uit felle kleuren of kinderachtige prints. Als ouder vind je het ook belangrijk dat je kinderen er stoer uitzien. Daarom zochten wij bij Stoerekindjes.nl de mooiste merken UV-kleding en haalden ze naar Nederland. De kledingstukken beschremen wel tot factor 50+ UPF. Helemaal ideaal voor op vakantie! Kijk op www.stoerekindjes.nl voor een breed aanbod aan stoere en eigenwijze UV-beschermende zwem- en strandkleding.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zet je kinderen goed beschermd in het zonnetje!

This page has moved to a new address.

Zet je kinderen goed beschermd in het zonnetje!