GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 1 april 2011

De hipste hebbedingetjes bij Yurada

Ben je opzoek naar Hippe hebbedingen? Dan moet je eens een kijkje nemen op Yurada. Deze hippe kinderwebsite verkoopt zachte spulletjes voor je kleintje, mooi beddengoed, hippe kinderkleding, trendy accessoires en ga zo maar door! Yurada's collectie is altijd erg vernieuwend en uitgebreid door de vele unieke merken.

Uitgebreide Koeka collectie!
Yurada is bijvoorbeeld als één van de weinige webshops geselecteerd voor de verkoop van de gehele collectie van Koeka. Daarbij hebben ze ook een Koeka outlet. Een serie producten die sterk afgeprijsd is omdat de spulletjes snel uit het assortiment gaan.

Aankleedpopje Sis van Snoozebaby
Tijdens het shoppen viel ons oog op het leuke aankleedpopje van Snoozebaby; Sis. Net als een echt zusje is Sis er om heerlijk mee te knuffelen. Ook kan je dochtertje Sis spelenderwijs leren uit- en aan te kleden. Goed voor haar geduld en motoriek!
Net zoals we bij de andere producten van Snoozebaby gewend zijn, zitten ook aan Sis de populaire kleurrijke Snoozebabylabels. De labels, die variëren in grootte, kleur en materiaal, zorgen naast afleiding voor een rustgevend gevoel.

Vrolijke woon-en kinderkamer accessoires
De collectie van Yurada.nl bestaat uit vernieuwende, originele en vrolijke woon- en kinderkamer accessoires. Ook kun je bij Yurada.nl terecht voor de allerleukste cadeaus. In de webwinkel kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week producten bekijken en bestellen
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De hipste hebbedingetjes bij Yurada

This page has moved to a new address.

De hipste hebbedingetjes bij Yurada