GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 5 juli 2009

Naartjie

Naartjie werd in 1989 in Kaapstad, Zuid-Afrika opgericht door Anne Eales moeder van 3 jongens. Ze zocht wat anders dan basics voor haar jongens. Dat was de geboorte van Naartjie een merk dat zich onderscheidt verschillende design elementen die het onderscheidend en inspirerend maken.
Betaalbaar en functioneel
En de naam Naartjie? Dat refereert naar een Afrikaans woord voor een kleine, zoete Citrusvrucht die je in Afrika vindt. Net zoals haar naamgever heeft Naartjie een eigen stijl en smaak. Het staat synoniem voor onderscheidende, betaalbare, zachte, functionele en kindvriendelijk kleding. De kleding is sterk genoeg om een lange speeldag te doorstaan en toch kleurrijk genoeg om de fantasierijke kindergeest te reflecteren. Naartjie ontwerpt en fabriceert 11 nieuwe (!) collecties per jaar. Voor kinderen in de leeftijd pasgeboren tot 10 jaar. DeNaartjie designs, kleuren, prints en stijl vertegenwoordigt een combinatie van Europese modetrends met Kaapstad en Westren lifestyle. Uniek waardoor het bezoekers van over de hele wereld aanspreekt waaronder zelfs leden van Het Engels Koninklijk huis.

Oordeel
Om de prijs hoef je het niet te laten die is zeker heel betaalbaar. De kleding ziet er goed draagbaar uit. Door de prints en sommige grappige details zijn het net geen basics. Goed genoeg om mee te ravotten op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gewoon achter in je tuin. En dat is denk ik ook het sterkste punt van Naartjie kleding; het ziet eruit alsof je kind het heel goed draagbaar is in alledaagse situaties. Maar als het gaat om bijzondere of feestelijke momenten dan vindt ik het aanbod een beetje magertjes.Nou ja...gelukkig bestaat het leven van mijn kinderen voor 90% uit alledaagse momenten. Bijzondere momenten zoals feestdagen, verjaardagen en bruiloften vullen onze dagen zeg maar ook niet. De momenten waarop ik ze niet wil afremmen te doen wat ze willen doen vanwege hun kleding des te meer. En ik moet zeggen: daar is het zeer geschikt voor.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Naartjie

This page has moved to a new address.

Naartjie