GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 10 december 2009

Baby Lulu

Met Baby Lulu is een langgekoesterde droom van Erin Murphy in vervulling gegaan. Als kind was ze al gek op kleding ontwerpen en maken. Sterker nog, op 4 jarige leeftijd begon ze met naaien en op haar tiende maakte ze kleding voor haar neefjes en nichtjes. Haar unieke gevoel voor stijl en oog voor kleurgebruik vielen meteen op.

Drie Earnie awards
Haar studie aan Brooks Design School in Long Beach, markeerde het begin van haar modecarrière. Inmiddels brengt Baby Lulu brengt al meer dan 10 jaar prachtige kinderkleding detail op de markt. De kleding kenmerkt zich doordat men veel aandacht aan details zijn besteed. Dit bleef niet onopgemerkt. Baby Lulu won drie Earnie Awards en heeft een grote groep loyale fans.De hedendaagse collectie bestaat uit een stuk of 6 subcollecties. Deze subcollecties bevatten broeken, shirts, jurkjes hoedjes en soms zelfs dekentjes. In een handomdraai kies je zo een hele lijn uit met allerlei bijpassende accessoires.

Nu ook organische kleding
Baby Lulu gaat met haar tijd mee en verkoopt nu ook organische kleding. De huidige collectie bevat maar liefst 2 organische kledinglijnen; de Birds collectie en Berries en Butterflies. Helaas lijken deze beide collecties zich tot nu toe allen nog op baby’s en peuters tot 2 haar te richten. Maar wie weet wat de toekomst brengt... .

Labels: ,

1 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Baby Lulu

This page has moved to a new address.

Baby Lulu