GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 26 december 2009

Mim-pi zomer 2010

De kleding van Mim-pi kenmerkt zich als lief en eigenzinnig. Mode die van kleine meisjes prinsessen maakt. Mim-Pi meisjeskleding is altijd vrolijk en vol kleur. Het Mim-Pi gevoel betekent op het eiland Bali: dromen.

The Secret garden; een collectie voor kleine en grote vrouwen
Vorig jaar wist Mim-pi de harten van vele meisjes en hun moeders te veroveren door hun ode aan Blythe. Strepen, kant, polkadots, rood, blauw, zwart, tule en afbeeldingen van Blythe domineerden de lente/zomer collectie. Deze lente gaat Mim-pi de romantische kant op. Met de ‘Secret Garden’ lanceert Mim-pi een meisjes-, baby-, vrouwen- en huishoudelijke accessoires lijn. Deze meest complete collectie maakt dat je overal het Mim-pi gevoel kunt ervaren en delen.

Nieuw: de babycollectieDaar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Vandaar dat de babycollectie al verkrijgbaar is vanaf maat 56 en loopt tot maat 92. Vanaf dan stap je probleemloos over naar de meisjescollectie. De babycollectie laat zich vooral kenmerkend door gesmokte jurkjes in lieve tintjes met lieve printjes. Hoewel ik het begrijpelijk vind, mis ik het eigenzinnige. Het is vooral lief. Vanaf maat 80/86 vind ik het toch wel leuk als babykleding wat meer uitgesproken is en eigenzinnig durft te zijn. Ik ben gek op Mim-pi. Sinds mijn oudste dochter er groot genoeg voor is, hangt het ook in haar kledingkast. Haar zusje heeft het voordeel dat er nu een babylijn bestaat. Zij kan veel eerder van Mim-pi genieten dan haar zus. Ik ervaar het dan ook als nadeel dat de kledingcollectie voor baby’s suikerzoet is. De kans is erf groot dat ik deze collectie links laat liggen. Tegen de tijd dat ze de meisjescollectie past, heb ik waarschijnlijk al voldoende andere merken gevonden. Dat is een gemiste kans voor Mim-pi.

Voor ieder wat wils
Ook de meisjescollectie heeft de suikerzoete romantische lijn maar omdat er daarnaast ook nog een aantal andere lijnen zijn, is er voor ieder wat wils. De meisjes die niks liever dan een prinses willen zijn en graag theepartijtjes houden, kiezen gewoon kleding in pasteltinten met rozen. De stoerdere meisje kiezen strokenrok in neonkleuren en het stoere jack. De minimalisten gaan voor de zwart wit tinten en de muurbloempjes voor de bloemenprints met wit rood,m groen en polkadots. Nou ja, dit is een suggestie. In werkelijkheid kun je kiezen en combineren wat je wilt. Er is genoeg . Mim-pi heeft sinds kort ook een collectie die bestaat uit 100% organisch katoen.

Flobberdewotsky.nlWaar de babycollectie eigenzinnigheid mist, komt deze wel terug in de meisjeslijn en dan vooral in de collectie die Flobberdewotsky.nl speciaal voor Mim-pi ontwierp; de ‘Mekkertjes’ serie en de’ Pea’ serie. Voor deze lijn durfden ze stoffen met verschillende kleuren en dessins naast elkaar te gebruiken. Hierdoor knallen de sprankelende kleuren en energie je tegemoet. De verschillende kledingstukken zijn ontzettend leuk met elkaar te combineren.

Goede aanzet voor de toekomst
Het is onmogelijk om iedereen te vriend te houden en een collectie te maken die iedereen aanspreekt. Wat dit jaar niet leuk is, kan volgend jaar al weer heel erg meevallen. Alle begin is moeilijk en elke nieuwe start kent kinderziektes. Met de baby en moederlijn heeft Mim-pi in elk geval een goede aanzet gegeven voor de toekomst. En ik ben benieuwd hoe de najaarscollectie eruit ziet.


Bekijk hier de collectie.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Mim-pi zomer 2010

This page has moved to a new address.

Mim-pi zomer 2010