GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 1 februari 2010

PINKA

PINKA verkoopt dekbedden, boxkleden, lakens, knuffels, haarclips en poppendekens. Met dit laatste artikel is het ook allemaal begonnen. Vanuit een naaiatelier werkte PINKA voor kinderen. Ze maakte verschillende artikelen, waaronder kussentje, matrasjes en natuurlijk poppendekentjes. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een breed scala aan kinderartikelen die ook buiten de kinderkamer gebruikt kunnen worden.

PINKA maakt gebruik van verschillende stoffen en applicaties waardoor je verschillende producten kunt combineren. Maar heb je de perfecte stijl gevonden of is combineren niet aan jou besteed? Dan kun je de hele kinderkamer ook in een dezelfde stijl ontwerpen. PINKA producten zijn handgemaakt en uniek. Je zult er dan ook geen twee dezelfde vinden.

Naast haar eigen lijn handgemaakt producten verkoopt PINKA ook enkele andere merken zoals Powel Craft uit Engeland en voor degenen onder ons die zelf graag handwerken biedt PINKA Tilda producten.

Oordeel
De verschillenden kinderkameraccessoires van PINKA collection zijn een leuke aanvulling voor in de kinderkamer. De gebruikte stoffen bestaan grotendeels uit ruitjes waarmee je kunt mixen en matchen naar hartenlust. Daarnaast is het assortiment zo uitgebreid je altijd wel iets naar je gading kunt vinden.

Zoek je een kraamcadeautje? Dan koop je bijvoorbeeld Kraamkado Rosali. Een cadeauset dat bestaat uit een slabbetje en romper. Alles wordt verpakt in een mooi ronde houten doos met een nostalgisch versierde deksel. Zelf ben ik weg van de toilettasjes die je kunt vinden onder 'tassen voor groot en klein'. Bij PINKA collection vind je spulletjes voor je dochters kamer, maar ook voor die van jezelf. En voor de Crea Bea’s onder ons heeft PINKA collection een rubriek zelf doen. Bestel een paar meter stof, lint bolletjes en roosjes en fröbel je eigen collectie in elkaar!

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: PINKA

This page has moved to a new address.

PINKA