GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 27 januari 2010

Flirty Bird

Flirty Bird ontstond vanuit een obsessie voor haaraccessoires. Als kind zocht Michelle al naar bijpassende haarknipjes en accessoires voor haar kleding. Zonder was een outfit niet af. Na de geboorte van haar tweede kind -een dochter- werd haar passie voor haaraccessoires werd aangewakkerd.

Geboren vanuit een obsessie voor haaraccessoires
Terwijl Scarlett sliep maakte Michelle knipjes. Gewoon omdat het haar dochter zo leuk stond. Maar nog voordat Scarrlett veel te veel knipjes had voor eigen gebruik, bedacht Michelle dat ze de knipjes ook via internet verkopen kon. Dat deed ze. Ze verkocht de knipjes via gemeenschappelijke hobbysites waardoor ze ook in contact met verkopers kwam. Veel verkopers wilden ze opnemen in hun eigen assortiment en vroegen Michelle dan ook of zij ze aan hun winkel wilde verkopen.

Met Flirty Bird ben je klaar om de show te stelen
Michelles droom is uitgekomen. Vandaag de dag zijn de haaraccessoires van Flirty Bird wereldwijd verkrijgbaar via haar webshop. En het aantal enthousiaste klanten groeit gestaag. Flirty Bird haaraccessoires zijn anders dan een het gemiddelde plastic haarknipje. Elke haaraccessoire wordt handgemaakt met veel oog voor detail en met uiterst veel zorg zodat kwaliteit duurzaamheid en style gewaarborgd blijven. Weg met kunstige kapsels in de hoop de aandacht op je dochters haar te vestigen en een reactie te ontlokken. Stop er een Flirty Bird knip, haarband of elastiekje in en je dochter is klaar om de show te stelen.

Labels: ,

1 reacties:

  • Op 28 januari 2010 om 10:26 , Anonymous Risjebo zei...

    Misschien kun je ook een keer een stukje schrijven over mijn webwinkel.

    Ik verkoop dat ook heel veel echte meisjes dingen, wat dacht je van een slabber met sjerp voor een echte Princess!

     

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Flirty Bird

This page has moved to a new address.

Flirty Bird