GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 21 januari 2010

Zij steunen een weeshuis in Haïti! Wat doe jij?

11 webwinkels in kinderkleding en aanverwante artikelen hebben de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.
De eigenaresse van Lytse Protter (een van de deelnemende webwinkels) heeft contact met Betty Hibma, die als vrijwilligster werkt voor kindertehuis God's Littlest Angels (GLA).
Dit kindertehuis staat heel dicht bij de haard van de aardbeving en het is dus heel waarschijnlijk dat daar binnenkort nog veel meer kinderen die hun ouders en familie verloren hebben zullen worden binnengebracht. Nannies zijn hun huizen en familie verloren. Kijk op bettygoeshaiti en krijg een indruk van de toestand daar.

Dit weeshuis lijkt hen een erg goed doel om geld voor in te zamelen. Elke cent komt daar terecht bij het project zelf. Opvang voor onze nannies en voor alle kinderen die het nu nodig hebben. Dat is waar GLA zich nu eerst op gaat richten. Vandaar dat zij voor GLA gekozen hebben.

Elke deelnemende webwinkel heeft zijn eigen actie, die je kunt terugvinden op de betreffende site.
De acties lopen van zaterdag 23 januari tot en met zondag 14 februari. En daarna zullen wij gezamenlijk het opgehaalde bedrag overmaken op de rekening van het weeshuis. Zij hopen dat er veel mensen een bijdrage willen leveren, zodat hun actie een groot succes wordt.

Dit zijn de deelnemende webwinkels:
http://www.aankleedpopje.nl/
http://www.babeloe.nl/
http://www.chanellefilou.nl/
http://www.deparadijsvogel.com/
http://www.ikzieje.eu/
http://www.jutenjuldeventer.nl/
http://www.kleding4kids.nl/
http://www.knotsknetter.nl/
http://www.koekeloereonline.nl/ (Koekeloereonline draagt 10% van elke bestelling af aan het weeshuis. Bestel je dus voor 50 euro, draag ik 5 euro af. Je mag nu al bestellen en hoeft niet per se tot zaterdag te wachten.)
http://www.laatjelapje.com/
http://www.lytseprotter.nl/

Ga gezellig kijken en steun het supergoede doel met al uw aankopen. Zegt het voort!

Foto: Betty goes Haiti

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zij steunen een weeshuis in Haïti! Wat doe jij?

This page has moved to a new address.

Zij steunen een weeshuis in Haïti! Wat doe jij?