GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 17 januari 2010

Ella d.

Als er een ding duidelijk wordt van het verhaal achter Ella d. dan is het dat deze kleding gemaakt wordt door mensen met een hart voor de kleding, kinderen, hun omgeving en bovenal voor een speciaal meisje genaamd Ella.

Ontmoet Ella, de muze van Ella d. . Ella is een lieftallig, nieuwsgierig en klein meisjes dat haar ouders, inspireert en eraan herinnert hoe het ook al weer is om klein te zijn. De wereld te zien zoals kinderen die zien. Voor een kind is elke dag nieuw, elke dag brengt nieuwe verrassingen en voor hen is plezier maken en veel lachen essentieel

Kinderen maken de kleding
Ella d. maakt gemakkelijk zittende kleding. Kleding die een tikkeltje eigenwijs is en toch zonder toetsers en bellen want Ella d. gelooft er heilig in dat kinderen de kleding maken en niet andersom. De kleding die je dochter ’s ochtends uitkiest, moet de rest van de dag comfortabel zitten en zich aanpassen aan haar bezigheden zodat ze- niet gehinderd door haar kleding- kan doen wat ze het liefst doet.

Mooi meegenomen
Maakt dat Ella d. uniek? Bestaan zij om een niche op te vullen? Was er behoefte aan nog een eco-vriendelijk kledingmerk? Of zou er zonder Ella d. een gapend gat zijn in ede kinderkledingmarkt? Mmm misschien…
Ella d. werd vooral geïnspireerd door Ella en hoe superschattig zij eruit ziet in deze kleding. Daarom doet Ella d. haar uiterste best zich ervan te verzekeren dat elk kledingstuk gemaakt is van de beste materialen. En dat niet alleen ze zorgen er ook voor dat het gemaakt is ven duurzame materialen en zo verwerkt wordt dat het bijdraagt aan de belofte om deze aarde mooi te houden voor Ella en de komende generaties. En als Ella d. –terwijl ze voornamelijk bezig zijn met hun grootste passie Ella- daardoor ook nog lokale werkgelegenheid creëert, en de lokale Super Natural Britisch Columbia fabrieken, ondersteunt terwijl ze op een eerlijke manier zakendoen tegen eerlijke prijzen, dan is dat mooi meegnomen.

Ella d. wordt gemaakt uit liefde. Liefde voor Ella, liefde voor de lokale Britisch Columbiaanse gemeenschap en liefde voor de aarde.

Oordeel
De liefde en passie er bij Ella d. vanaf. In de afgelopen maanden hebben we al vaak geschreven over hoe de geboorte van een kind moeders inspireert tot allerlei creatieve dingen die ze daarvoor nooit deden.
In het contact met Ella d. vond ik het mooi om te zien dat het ouderschap ook vaders raakt en inspireert. Voor het eerst had ik contact met een vader; Len Diaz. Een vader die apetrots is op zijn mooie dochter Ella en zoals elke trotse vader woorden tekort komt om zijn wereldwondertje te omschrijven. Zijn enthousiasme en bereidwilligheid om mij te helpen, raakten mij.

Ik ben ervan overtuigd dat de kinderkledingmarkt nooit hetzelfde zou zijn zonder Ella d. . Sommige merken zijn er nu eenmaal omdat ze er moeten zijn, Omdat de wereld er zonder hen leeg uit zou zien. Omdat ze zoveel meer zijn dan kleding alleen, Ella d. raakt en verandert levens en draagt een boodschap uit die elke kledingtrens te boven gaat.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Ella d.

This page has moved to a new address.

Ella d.