GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 15 januari 2010

Pink Chicken


Wat boven een garage begon met een klein winkeltje dat artistieke, kleurrijke meisjeskleding verkocht, groeide in 3 jaar tijd uit tot een gewaardeerd merk. Pink Chicken leeft er voor kleding te maken van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En heeft een zwak voor vintage stoffen. Sterker nog ieder seizoen ontwerpt Pink Chicken weer enkel modellen zodat hun klanten elk seizoen verzekerd zijn van nieuwe grappige prints dat volledig past binnen de filosofie van Pink Chicken; makkelijk zittende kinderkleding

Twee geweldige muzes
Eigenaresse Stacey Fraser maakt de ontwerpen. Na een carrière van 15 jaar in de modewereld (onder andere bij BabyGap, Tommy Hilfiger, Old Navy, Ralph Lauren) wilde ze met de geboorte van haar tweede dochter er graag even tussenuit. Weg van Seventh Avenue en gewoon haar kinderen opvoeden. Maar ondertussen begon het toch te kriebelen en met twee de aanwezigheid van haar twee geweldige muzes om zich heen, kon het dan ook niet anders of ze ze had haar plan uitgebroed.

Mocht je ooit op Long Island zijn, stop dan even bij hun Amagansett winkel -niet moeilijk te vinden op Main Street- zeg hallo en koop een paar kledingstukken uit hun huidige lijn. Maar wanneer je net zoals ik voorlopig niet naar New York gaat kun je geweldige jurkjes van Pink Chicken ook gewoon scoren in hun webshop.

Oordeel
Voor mij is er geen twijfel over mogelijk: de jurkjes van Pink Chicken zijn cool. Non-nonsesne en toch nog genoeg franje om je te bekoren want dat is vaak het probleem met minimalsitische jurkjes. Pink Chicken weet een goede afweging te maken tussen strak en speels en maakt je dochter boho chic. Met verschillende celebrity kids als klantjes (o.a. Harlow Madden dochter van Nicole Ritchie) is het heel stylisch verantwoord om je oogappel een soort gelijk jurkje aan te trekken. Niet zo verwonderlijk dat Pink Chicken vanuit hun Long Island winkeltje langzaam de hele wereld aan haar voeten krijgt. Ik kan niet wachten totdat een Nederalnds webwinkel het idee krijgt het ook te verkopen. Tot die tijd kun je Pink Chicken kopen bij:
Arte Bebe
Tutti Bella
Lilly & Lucy
Rasberry Rascals en
Babies and Kids

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Pink Chicken

This page has moved to a new address.

Pink Chicken