GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 15 januari 2011

Miss Glamour maakt elke outfit compleet!

Miss Glamour maakt elke outfit compleet. Dit leuke merk maakt haarbandjes, knipjes, slofjes, schoentjes, armbandjes en mutsjes die je via de webwinkel van Miss Glamour kopen kan.

Haaraccessoires voor echte meisjemeisjes
Net zoals veel andere meisjemama’s houdt Marianne van exclusieve en luxe kinderkleding.  Ze vond het lastig om bijpassende accessoires te vinden. Producten die de zelfde uitstraling en kwaliteit hebben als de kledingstukken die ze voor haar dochtertje Noa koopt. Daarom maakte ze de accessoires zelf.  In haar ontwerpen gebruikt Miss Glamour mooie materialen. Je kunt haarbandjes en haarknipjes bestellen met bloemen, strikken, veren, hartjes en nog veel meer. Voor ieder meisje en voor elk outfit heeft Miss Glamour wel de juiste accessoire. Ideaal zijn de babyknipjes die zelfs gedragen kunne worden door baby’s die nog maar een beetje haar hebben.

Naast Miss Glamour haaraccessoires moet je ook eens kijken naar de gehaakte of gebreide mutsjes. Versierd met een bloem of een strik is elk mutsje een prachtig kunstwerk. Miss Glamour verkoopt mutsjes voor baby’s, peuters, kleuters en grote meiden. Soms samen met een bijpassend sjaaltje.

Unieke en speciale accessoires 
Ook heeft Miss Glamour een zelf ontworpen kledinglijn. Deze lijn van meisjeskleding heeft een exclusieve unieke uitstraling en is afgewerkt met prachtige details. Marianne voegt regelmatig  nieuwe ontwerpen toe aan haar collectie. Je dochtertje is uniek en speciaal. Laat dat zien door Miss Glamours prachtige handgemaakte accessoires!


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Miss Glamour maakt elke outfit compleet!

This page has moved to a new address.

Miss Glamour maakt elke outfit compleet!