GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 11 januari 2011

Een Droomjurk voor elke prinses

Een groot deel van de opgroeiende meisjes maakt een Prinsessenfase door. Ze verkleden zich in mooie lange jurken. Het liefst roze want dat staat in deze fase haast synoniem voor prinses. Een tafelkleed is een sluier en mamma’s jurken toveren ze om tot een ware bruidsjurk. Zelf verzinnen hoeft niet meer want prachtige prinsessenjurken koop je vanaf nu gewoon bij Droomjurk.

De Prinsessenfase moet je koesteren
Ook  Princess is zonder remmen in deze fase aanbelland. Toen ze afgelopen november jarig was, viel het me dat roze de overheersende kleur is. Alles was rozer dan roze en wanneer er glitters op zitten is het helemaal perfect!  Heerlijk. Diverse verkleedjurken maken het mogelijk dat ze zich naar hartenlust verkleden kan. Naar school moet ze nog normale kleding aan, maar zodra ze thuis is, trekt ze haar hakken en haar jurken aan. Een heerlijke fase waar ik volop van geniet. Ik denk dat dit wel heel herkenbaar is voor de meeste meisjesmamma’s. Een fase van onschuld. Waarin onze dochters nog geloven dat ze de prachtigste meisjes van de wereld zijn. Een fase om te koesteren en elke mogelijkheid te gebruiken om haar dit te laten geloven.  Het liefst hing ik haar kast vol met prinsessenjurken in alle kleuren van de regenboog.

Ieder meisjes haar eigen Droomjurk
Droomjurk heeft de filosofie dat ieder meisje mooi en uniek is en wil die schoonheid onderstrepen met een passende outfit. En die hoeft zeker niet altijd prinses-achtig te zijn en roze. Maar kan ook rood of blauw zijn of een pittig katje voorstellen. Ieder meisje dus haar eigen Droomjurk. Daarnaast zitten er balletpakjes, tutu’s en balletaccessoires in het assortiment.

Eigenaresse Jacqueline begon Droomjurk in maart 2010. Zelf kocht ze regelmatig te gekke tutu’s en feestjurken voor haar dochters in Engeland. Hier kreeg ze zoveel leuke reacties op. Mensen wilden weten waar zij ook zulke leuke jurken konden kopen. Dit bracht haar op het idee om haar eigen droomjurken te verkopen. Droomjurken zijn gemaakt van bruidstule en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Samen met het verrassende ontwerp, maakt dat droomjurken bijzonder. Maar wat een droomjurk echt heel speciaal maakt is het meisje dat hem draagt!
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Een Droomjurk voor elke prinses

This page has moved to a new address.

Een Droomjurk voor elke prinses