GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 16 december 2010

De 20 meest feestelijke kerstjurkjes van 2010

It’s the most wonderful time of the year!  Daar is geen twijfel over mogelijk. Bijna overal staan de kerstbomen. Huizen zijn versierd met lichtjes en we denken koortsachtig na over wat we gaan eten. Oh ja en we hebben nog kleding nodig! Wat werden de budget kerstjurken top 10 en de blog van Iki Dress goed gelezen in de afgelopen dag. En weet je….we hebben nog een leuk lijstje voor je. Voor al die moeders die nog steeds niet gevonden hebben wat ze zochten: Onze 20 meest meisjesmeisje kerstjurken!

Klik hier voor de kerstjurkjes van 2012

1. Luna Luna Copenhagen Oreo dress
Dit prachtige kerstjurkje in zwart/offwhite, is gemaakt van de zachtste tule. Het bovenlijfje bestaat uit opgenaaide lovertjes op een gerimpelde ondergrond. De satijnen schouderbandjes lopen naar achteren uit in 2 strikken. Het rokgedeelte valt lekker wijd. Ideaal om mee te zwieren. En heeft heel veel lagen tule voor een prachtig opbollend effect.
Prijs: € 77,-
Maat: 92, en 122

2. Bonnie Jean Teal Princess
op de tweede plaats komt deze schitterende jurk met donkergroen lijfje en gouden rok. De rok is versierd met voile ruitje.
Prijs: € 22,95 euro
Maat: 86- 104 t/m 104 t/m 128

3. Tovale's roze feestjurk
Dit is een prachtige kerstjurk afgezet met een tricotbovenstuk in de kleuren lichtgrijs gestreept.
De onderkant heeft een prachtige roze bolle rok. Deze is gemaakt van twee lagen en heeft een tulle rok.
Prijs: € 75,-
Maat: 104 t/m 128

4. Luna Luna Copenhagen Paparazzi dress
Dit is een schitterende jurk van het allerzachtste tule ooit. In oudroze uitgevoerd. Het bovenstukje is bezaaid met lovertjes op een gerimpelde ondergrond voor perfecte aansluiting. Het rokgedeelte heeft verschillende lagen en in de bovenste laag tule zijn glittertjes verwerkt. Met zachte soepele satijnen strik.
Prijs:€ 65,50
Maat: 92 t/m 122

5. Name it Tibora Spencer
Mooie kerstjurk in schattig A-model speciaal voor baby’s en peuters. Dit model is versierd met grote stippen, een tailleband en strik van velours. In twee lagen met een extra laag tule. Met een onzichtbare rits op de rug.
Prijs: € 29,95
Maat: 74 (roze) en 74-98 (blauw)

6. Tovale's strapless paarse jurk
In een woord prachtig deze mooie feestjurk van Tovale’s. Het model is gemaakt van zijde en om de taile zit een band waarop kleine bloemen gebordeerd zijn.
Prijs:€ 150
Maat: 104 t/m 152 

7. Bonnie Jean Hot Pink Party dots
De naam zegt het al. Dit is de droom van elk meisje; een roze feestjurk. Dit geweldige mouwloze jurkje heeft een satin look. De voorkant heeft feestelijke stippen als blikvanger en de achterkant heeft een grote roze satijnen strik op de rug. Onder de rok zit een mooie tule onderrok waardoor de rok wijd uitstaat. Om het af te maken heeft deze kerstjurk een bijpassende zwarte velour bollero
Prijs:€ 29,95
Maat: 86 t/m104 en 104 t/m 124

8. Sisley kids kerstjurkje
Toen ik dit kerstjurkje in de winkel zag hangen, was ik meteen verkocht. Zo mooi! De onderlaag is gemaakt van een parchtige zwarte glimmende stof en op de rok afgezet met mooie stroken in d ekleur off-white
Prijs:€ 45,95
Maat: 98 t/m 164

9. Tovales black dress
De droom van ieder meisje die zich een prinses waant. Heel veel lagen zwarte tule en ook nog glitterstjes. Wat wil je dochter nog meer deze kerst?
Prijs: € 59,95
Maat: 104, 116 en 152

10. Didi Rag Angels
Didi effen jurk van netstof voor meisjes uit de collectielijn "Rag Angels" in de kleur black / royal blue.
Geweldige kerstjurk met kapmouw en vaste overslag in een mooie netstof. De jurk is versierd met verschillende strookjes stof met een ruches-effect en de onderjurk is in een mooie contrastkleurige viscose.
Prijs: € 59,95
Maat: 104, 116 en 152

11. Bonnie Jean Red sequin polkadots
Is hij niet speciaal? Dit jurkje is heel geschikt als je baby’s eerste kerstjurk. Een snoeperig wit jurkje met rode stippen en afgewerkt met glimmertjes voor een extra feestelijk effect. Het bijpassende onderbroekje met het geheel super schattig. Laat dit jurkje de eerste zijn in een prachtige rij van kerstjurkjes.
Prijs:€ 29,95
Maat: 74 t/m 92

12. Kate Mack Cafe Mocha dress
Prachtige set kerstjurkje van Kate Mack met bijpassend vestje. In nostalgische kleuren van roze naar chocoladebruin. In satijn met daartussen kanten stroken. Sluit op de rug met rits en striklint. Bolero is in chocoladebruin fluweel met een geweldige bloemapplicatie en satijnen strikje. Sluit voor met een knoopje.
Prijs:€ 66,15
Maat: 98 en 104

13. S&D Le Chic Classic Club Girls - pink blush
Geruit hemdjurkje van poplin voor meisjes in de kleur pink blush.
Hippe jurk met ronde hals en ritssluiting aan de achterkant in een poplin. Vanaf de verlaagde taille verschillende stroken stof met een ruches-effect en de onderjurk is in een katoen.
Prijs:€ 72,50
Maat: 116 t/m 152

14. Isobella & Chloe Gisselle jurkje
Deze mooie kerstjurk is er in donkerrood. Het heeft een wijd oversized bovenstukje met bloemdetail en is versierd met glittersteentjes. Rok heeft 3 aangerimpelde, geplooide lagen.
Prijs:€ 35,90
Maat: 104 en 116

15. Benetton kerstjurkje
Wie zegt dat eenvoudig niet mooi kan zijn? Dit eenvoudige maar mooie kertjurkje van Benetton bewijst het. Het jurkje is gemaakt van een mooie grijze gemêleerde tweed stof. De pofmouwtjes geven het een extra schattig effect en de subtiele roosjes maken het geheel mooi af.
Prijs:€ 19,95
Maat: 74 t/m 110

16. Bonnie Jean Gold Glitter dress
Dit is wederom een leuk Amerikaans kerstjurkje van Bonnie Jean. Het lijfjes is gemaakt van zwart velour en de gouden rok van verschillende lagen goudkleurigfe tule.
Prijs:€ 29,95
Maat: 86 t/m 104

17. Benetton rokje
En zoals wij ons al eerder afvroegen waarom kan er geen rok in dit lijstje staan? Voor deze mooie rok van Benetton maakten we dan ook graag een uitzondering. Een droom van een rok in verschillende laagjes waarvan de bovenste laag een prachtige versiering heeft.
Prijs:€ 38,95
Maat: 74 t/m 152

18. Name it Tinny Dress
Mooie feestelijke partydress zonder mouwen. Dit jurkjes is gemaakt van ene glimmende stof met daarover heen een half matte. Dit model heeft drie dunne lagen - de buitenste is van tule. Met strikken aan de onderkant en een onzichtbare rits op de rug. Dit jurkje is verkrijgbaar in dieppaars en een soort oud roze versie.
Prijs:€ 24,95
Maat: 80-86 (paars) 86-92(roze)

19. Benetton feestjurkje met strik
Prachtig zwart jurkje gemaakt van een feestelijke glansstof. De little black dress is een klassieker en dta is niet voor niets. Eenvoudig maar elegant. Met de juiste accessoires tover je dit jurkje zo om tot een ware blikvanger
Prijs:€ 34,95
Maat: 74 t/m 152

20. Name it Trine tank spencer
Mooie mouwloos kerstjurkje voor meisjes in halfmatte kwaliteit. Dit model heeft feestelijke ruches en een verborgen rits op de rug.
Prijs:€ 29,95
Maat: 74 t/m 98 (dieppaars) 74-92 (roze)

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De 20 meest feestelijke kerstjurkjes van 2010

This page has moved to a new address.

De 20 meest feestelijke kerstjurkjes van 2010