GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 13 december 2010

Win een Mukkepuk armband!

Mukkepuk is eigenlijk noodgedwongen ontstaan. Eigenaresse Corine kan moeilijk alles zelf houden of ermee stoppen kon ze ook niet. Dus zo ontstond Mukkepuk: een webwinkel vol kleurrijke sieraden. En het leuke is, nu kunnen wij ze ook bestellen!
Bontgekleurde sieraden om verliefd op te worden
En bezoekje aan Mukkepuk is een waar feest. Wij begonnen bij de bontgekleurde sieraden en werden meteen verliefd op de armband met lintjes en bedels. Wat een ontzettend leuk gezicht zoals die bonte ronde kraaltjes lekker contrasteren met de kleine stukjes lint. Ben je bang dat je dochter deze vrolijk armband ook even wil ‘lenen’ en nooit meer terug in de sieradenkist legt? Dat is niet nodig! Mukkepuk verkoopt ook een kinderversie zodat moeder en dochter allebei een zelfde soort sieraad kunnen dragen.

Kettingen voor een goed doel
Dat je kettingen van papier kunt maken, wist ik niet eens. Maar Mukkepuk maakt ze en verkoopt ze bovendien ook nog eens voor een heel bijzonder doel. De opbrengst van de kettingen gaat naar het project Kim in Oeganda. Hier is de voormalig balletjuffrouw van Corines kinderen een project begonnen om kinderen die dat nodig hebben onderdak, liefde, scholing en medische zorg te geven.

Naast de armbanden en kettingen zijn ook de haar elastieken de moeite waard. Het zijn geen gewone haarelastieken zoals je zou verachten. Doordat de elastieken voorzien zijn van 2 mooie kralen, zijn dit unieke haaraccessoires die hoe dan ook opvalt.
Win een Mukkepuk armband
TrotseMoeders.nl mag één van de lezers verblijden met een echte armband van Mukkepuk. Wil jij kans maken op deze prijs? Beantwoord de volgende vraag in dit antwoordformulier: welk dier vind je in het logo van Mukkepuk. Tip: het antwoord vind je op de website van Mukkepuk. Meedoen kan t/m 9 januari 2011.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win een Mukkepuk armband!

This page has moved to a new address.

Win een Mukkepuk armband!