GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 24 november 2010

Nieuwe kerstkaarten van Hip & Stip Kaarten

Hip & Stip Kaarten is een unieke verzamelplek van de leukste en hipste kaarten. Sinds november 2008 verkoopt deze online  winkel exclusieve kaarten en unieke ontwerpen van ontwerpers zoals Gribbeltje, Lilalein, Jojojanneke, Lief Leuk en Eigen, Popje.com en Pimpelmees en vele anderen.

Naast wenskaarten, ansichtkaarten en kinderuitnodigingen verkopen ze ook unieke Holland, Lief & Trendy artikelen, die vaak alleen bij Hip & Stip Kaarten verkrijgbaar zijn. Kom verder kijken naar de unieke kaarten maar ook adresstickers, traktatiezakjes, broches, buttons, applicaties en veel meer.

Van unieke cadeaulabels, adresetiketten tot applicaties en notitieblokjes. Ze hebben ook een kaartenservice. Hier kun je een  handgeschreven kaart direct naar wens laten versturen. Je zult het allemaal terugvinden in de winkel.
Kleurrijke Kerstkaarten
De maand november staat bij Hip & Stip Kaarten helemaal in het teken van de kerstkaarten. De geliefde kleurrijke kerst ansichtkaarten waarvan de achterkant ook in kleur bedrukt is, is van Wendysign. Nieuw zijn de dubbele kerstkaarten (binnenkant ook bedrukt in kleur) van nieuwe ontwerper Studio Koekepeer. Erg unieke kaarten. Apart verkrijgbaar maar ook in kaartensets. Hip & Stip Kaarten verkoopt een uniek kerst etiket waarmee je de enveloppen nog feestelijker kunt maken. Leuk om voor die kaart voor een speciaal persoon of voor de leukste kerstcadeautjes!


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

1 reacties:

 • Op 1 december 2010 om 10:28 , Blogger Audrey van Esch zei...

  Wat een mooie vermelding van de kerstkaarten collectie bij Hip & Stip Kaarten. Bedankt voor de mooie tekst Josan! Het hele jaar nieuwe updates bij Hip en Stip met unieke kaarten en diverse Holland artikelen.

  Hollandse groet, Audrey
  www.hipenstipkaarten.nl
  www.hipstipkaarten.blogspot.com

   

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Nieuwe kerstkaarten van Hip & Stip Kaarten

This page has moved to a new address.

Nieuwe kerstkaarten van Hip & Stip Kaarten