GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 16 november 2010

Bezoek ook Flavourites Live 2010

Ook in 2010 vindt Flavourites Live! weer plaats.  Dit jaar vindt het plaats van 19 t/m 21 november in het World Fashion Centre Amsterdam!


Voor de tweede keer komt de virtuele shopwereld van Flavourites dan écht tot leven. Maar liefst 134 leuke webshops op het gebied van fashion, interieur, cadeautjes en kinderspullen pakken uit met nieuwe collecties, unieke producten, spetterende LIVE-aanbiedingen en waanzinnige wedstrijden. Hier kun je je favoriete webshop in het echt ontmoeten, dat leuke jurkje passen én kopen dat je normaal alleen online kunt bestellen en shop je al je unieke sint- en kerstcadeautjes in één keer bij elkaar!

Van leukste webshop 2010 Perfectlybasics.nl tot het populaire Fresh! Home Collection. Van de prachtige hebbedingen van Psikhouvanjou.nl tot het hippe BabyBakery.nl. Win weekendjes weg, te gekke knalroze pumps of kekke cadeautjes. Kom workshops volgen en pak mee die spetterende aanbiedingen. Kom langs en enjoy!

Bestel vooraf online je kaartjes hier! In de voorverkoop kosten kaartjes € 7,50 (ex € 2,- adm. kosten per order), aan de deur kosten ze € 10,-. Wil je er een leuk uitje van maken door met meerdere personen te gaan? Bestel dan van tevoren meerdere kaartjes tegelijk.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Bezoek ook Flavourites Live 2010

This page has moved to a new address.

Bezoek ook Flavourites Live 2010