GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 12 november 2010

Gracious May babyschoentjes zijn zo schattig!

Babyschoentjes heb je in verschillende vormen en maten. Als het om meisjesschoentjes gaat, houd ik niet van die vormloze afzakslofjes. Gelukkig hadden zowel Princess als Rocker hier allebei te smalle voeten voor. Het mag best wel wat glitter en glamour hebben. Nee, doe mij maar hippe Mary Janes zoals die van Pediped of zoals je ze bij Op kleine voet vindt. Eind deze maand is Nederland weer een ontzettend leuk babyschoentjesmerk rijker: Gracious May
Gracious May maakt superschattige babyschoentjes van de allermooiste designerstof. Het merk bestaat nu 2 jaar en werd in Amerika opgericht. Eigenlijk begon het puur uit noodzaak: de babyschoentjesmarkt kon wel een nieuw fris merk gebruiken. Gelukkig vonden de meeste ouders dat ook en de schoentjes van Gracious May werden met open armen ontvangen. Sindsdien sieren ze verschillende kindervoetjes. En zeg nu zelf zijn ze niet superschattig?

Ze staan ontzettend leuk onder mooie zomerjurkje maar in principe fleuren ze elk outfit op.
Vanaf eind deze maand kun je Gracious May ook in Nederland kopen bij I am Baby. Als je nu alvast je bestelling plaatst, weet je zeker dat je ze op tijd hebt om je dochtertjes kerstjurk compleet te maken.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Gracious May babyschoentjes zijn zo schattig!

This page has moved to a new address.

Gracious May babyschoentjes zijn zo schattig!