GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 11 november 2010

Djello voor originele hebbedingen

Aan het eind van deze maand wordt Princess alweer 4 jaar. In de aanloop naar deze grote gebeurtenis toe ben ik druk bezig met het kopen van cadeautjes, maar ook met het zoeken naar leuke feestversieringen. Daardoor kom ik vaak de mooiste dingen tegen. Een van die ontdekte juweeltjes is Djello.

Djello is een perfect voorbeeld van hoe je het nuttige met het aangename verenigt en nieuwe kansen creëert. Eigenaresse Maureen is een freelance communicatieadviseur met maar een wens: ze wil werken onder schooltijd. Zo kan ze de overige tijd in de opvoeding en het samenzijn met haar dochter Denna steken. Helaas bleek dit in de praktijk minder makkelijk dan gedacht. Het runnen van een eigen webwinkel bleek echter een stuk makkelijker. Gezegend met een grenzeloze creativiteit en de handigheid om het ook nog eens te kunnen maken, vult Maureen Djello met ontzettend originele zelfmaakpakketten en kant-en-klaar spulletjes.

Lekker direct aan de slag
De pakketjes zijn een lust voor het oog en wanneer je ze uitpakt, voelt het net alsof je een uniek cadeautje in handen hebt. Djello doet er alles aan om de ervaring zo onvergetelijk mogelijk te maken. Zo is de verpakking van de zelfmaak sleutelhanger Beer tegelijkertijd een kleurplaat!

Creatief wil ik mijzelf niet noemen. Ik waag me er wel eens aan, maar vind het vervelend dat als ik dan eens een keer iets wil maken, ik nooit voldoende heb aan het bouwpakketje. Nee dan moet ik de materialen weer in de plaatselijke hobbywinkel kopen. Het gevolg? Het verdwijnt ergens onderin mijn kast om in een hoekje een eenzame dood te sterven. Djello bespaart je deze irritatie. Djello doet niet moeilijker dan nodig waardoor je in enkele pakketten, voorgesneden figuren, naalden, draad en soms zelfs katoenstof zitten. Ideaal! Een pakketje kopen betekent ook dat je er direct mee aan de slag kan.


Zien betekent kopen
Bij het zien van deze Sing Engelen werden wij opslag verliefd. Wat een leuke versiering voor een traktatie van Princess! In het hart op hun buik schrijf je een naam,  lief woord of een groet. Wil je nog meer kwijt? Dat kan op de achterkant van hun vrolijke engelenjurk. Daardoor zijn ze natuurlijk ook heel erg geschikt als wenskaart. Stuur een beschermengel bij geboorte, in moeilijke tijden of met Kerst.

Ook het inkleur kostuum is een van die tientallen ontzettend originele hebbedingen die Djello verkoopt. Je kleine meid kan het kleuren en versieren. Is ze klaar? Dan trekt ze het aan en staat het garant voor urenlang speelplezier. Je kunt kiezen uit een Geisha, Koningin of Prinsessenkostuum. En als je dan toch voor prinsessenkostuum kiest wat dacht je er dan van om deze aan te vullen met een echte Holland of Prinsessen kroon? Een waar pronkstuk op het schoolplein, feest of Koninginnedag!


Veel leuke hebbedingen Eerlijk is eerlijk. Eigenlijk heeft Djello gewoon te veel leuke dingen voor meisjes. Zo vonden wij pop Dolly. Een lief klein meisje dat erg veel van winkelen houdt. Ook deze pop kun jezelf maken en van de verpakking maak je een hippe stoel. En met deze flip doll heeft je dochter eigenlijk 2 poppen om mee te spelen: het is een schoolmeisje en aan de andere kant een geisha. Djello’s producten zijn creatief, leuk en prikkelen de kinderfantasie. En voor mij als moeder geldt: dat is precies wat ik wil!
Volg Djello’s blog voor meer creatieve ideeënVolg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Djello voor originele hebbedingen

This page has moved to a new address.

Djello voor originele hebbedingen