GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 9 november 2010

Minimink pure luxe van bont

Sinds anderhalf jaar kan de veeleisende moeder zichzelf een echte ( minimink )© cadeau doen.
Nou ja, zichzelf… het is natuurlijk de bedoeling dat haar kleintjes er van genieten.
De baby’s van nu hebben maar mazzel; heerlijk warme voetenzakken, comfortabele Russische mutsen, knuffelzachte omslagdekens en altijd passende wantjes van ecologisch bont. Ecologisch bont is kunstbont.

Wat een behaaglijkheid
In Australie noemen ze het faux fur en in Nederland ook wel ‘bont van teddyberen’. Het toont en voelt als bont, maar er komt geen echt dier aan te pas. Misschien vraag je je nu af:  Waarom is ( minimink )© er nu pas? Zeg nu zelf de voorgaande generaties hebben héél wat gemist, qua behaaglijkheid!


( minimink )© is verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren: gitzwart Ebony, romig Milk, warm Honey en stoer Chocolate. Je pasgeborene kan heerlijk in slaap vallen in een prachtige omslagdeken in Milk terwijl je je kleuter beschermd tegen de herfst met een Russische muts in Honey. Kortom: voor ieder kind een eigen mink!

Je kunt ( minimink )© niet zomaar overal kopen. Alleen de betere kinderkleding- en speciaalzaken mogen ( minimink )© in het assortiment voeren. Daarmee blijft ( minimink )© betaalbaar exclusief!Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Minimink pure luxe van bont

This page has moved to a new address.

Minimink pure luxe van bont