GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 16 november 2010

Nieuw in Nederland: Womama geboortejurkje

Niet vergeten: een nachthemd/groot T-shirt kopen! Stond er met dikgedrukte letters op mijn babyuitzetlijstje. Zowel voor de bevalling van Princess als van Rocker moest ik speciaal nachtkleding kopen waarin ik bevallen kon. Op de eerste paar foto’s met hen, draag ik het ook. En om eerlijk te zijn vind ik het alles behalve charmant. Iedereen heeft er wel begrip voor dat je er zo uitziet, maar als ik het over had kunnen doen, had ik voor de geboortejurkjes van Womama gekozen.


Waarom bevallen we in Nederland eigenlijk in een oud ‘big shirt’? Om op de eerste foto's precies niet het 'plaatje' te krijgen wat we van te voren hadden bedacht. Waarom na de bevalling en tijdens de periode daarna moeilijk doen?

Voordelen van het Womama geboortejurkje
Huid-op-huid contact, borstvoeding; mama kan het hele shirt omhoog trekken. De weken na de geboorte is het puzzelen met de kledingstukken in de kast: de positiemode zit niet meer denderend en we willen er eigenlijk ook vanaf. De eigen kleding past vaak nog niet of accentueert even te veel de blubberbuik of iets in omvang toegenomen gebieden. En tijdens de laatste weken van de zwangerschap is het ook al geen pretje om nog iets 'leuks' te vinden, wat ook nog prettig zit.

Daarom bedachten 2 moeders uit Nieuw-Zeelandhet Womama geboortejurkje. Het enige kledingstuk ter wereld speciaal voor de bevalling. Praktisch en mooi. Veelzijdig in gebruik en gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Met een prachtig gedichtje geborduurd aan de binnenkant van de neklijn.

When I finally see your face,
All this waiting will be a dream we once dreamed,
You, a warm weight in my arms,
A near and present love.

Het geboortejurkje:

  • Is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, perfect voor de gevoelige zwangere huid en ook zeer geschikt om tegen tere babyhuidjes te houden.
  • Biedt makkelijke, eenvoudige en discrete toegang voor de verloskundige of gynaecoloog tijdens de bevalling. 
  • Bevordert huid-op-huid contact met de baby (wat goed is voor hechting en borstvoeding).
  • Is speciaal ontworpen voor zwangere en ontzwangerende buiken en voor vrijheid en comfort tijdens de bevalling. 
  • Te gebruiken als positiejurkje / -tuniekje, jurkje om in te bevallen, nachtmode en jurkje/tuniekje voor de weken/maanden/jaren die volgen.
  • Aan de binnenzijde voorzien van een prachtig gedichtje, passende bij de bijzondere gebeurtenis waarvoor dit jurkje is bedoeld. 
  • Alom geprezen door lactie-, verloskundigen, gynaecologen en andere zorgprofessionals rondom zwangerschap, geboorte en borstvoeding.


Loved ‘down under’ desired up above
In thuisland Nieuw- Zeeland en Australië, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, werd het Womama geboortejurkje met lovende reacties en veel enthousiasme ontvangen. Het Geboortejurkje is het stokpaardje van WoMama en alom geprezen door lactie-, verloskundigen, gynaecologen en andere zorgprofessionals
rondom zwangerschap, geboorte en borstvoeding. En vanaf eind november zijn de geboortejurkjes van WoMama ook in Nederland verkrijgbaar op www.womama-lingerie.nl .
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Nieuw in Nederland: Womama geboortejurkje

This page has moved to a new address.

Nieuw in Nederland: Womama geboortejurkje