GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 21 november 2010

Sarah Waldo Organics voor modieuze biologische kleding

Wie denkt dat biologische kinderkleding voornamelijk bestaat uit onmodieuze kleding in soft tinten heeft Sarah Waldo Organics nog niet ontdekte. Dit merk maakt biologische kidnerkleding heel modieus verantwoord.


Veel ouders kiezen nog niet voor biologische of duurzame baby- en kinderkleding omdat ze gewoon niet zo goed weten wat er allemaal verkrijgbaar is. Waar moet je immers beginnen tussen al die verschillende merken? Nu heb ik op GoodGirlsCompany al een aantal merken besproken zoals Streep & Co, Piccalilly, Kate Quinn Organics en Serendipity Organics. De moeder die best wel biologische kleding wil kopen maar geen concessies wil doen aan haar gevoel van mode kan terecht bij Misha Lulu, Shirin NYC en Paperwings. Deze laatste categorie boft,  want voor hen is er weer een merk bij gekomen dat zeer zeker de moeite waard is: Sarah Waldo Organics.

De wereld bewaren
Sarah Waldo Organics wordt gemaakt door Sarah Waldo. Het merk wordt geïnspireerd door kinderen en hun nieuwsgierigheid naar de wereld om hun heen. Kinderen kunnen daar intens van genieten. Sarah Wakdo Organics streeft er naar om die mooie wereld ook voor de generaties na hen te bewaren. Daarom kiezen ze bewust voor natuurlijke vezels en methoden om kleding te verven. Daarnaast respecteren ze de manier waarop veel ouders willen dat hun dochters gekleed gaan. Je treft er dus geen kleding aan die niet geschikt is voor je dochters leeftijd.

Dat Sarah Waldo Organics erg geliefd is, is natuurlijk niet voor niets. De prachtige Maggie coat en de stylish verantwoorde Jackie Jacket zullen de opmerkingen over geitenwollensokkengehalte van biologische kinderkleding in de kiem smoren.

Je koopt Sarah Wakdo Organics bij:

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Sarah Waldo Organics voor modieuze biologische kleding

This page has moved to a new address.

Sarah Waldo Organics voor modieuze biologische kleding