GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 9 december 2010

Budget kerstjurk top 10 voor meisjes

Voor veel mensen is december en dure maand. Door feesten zoals Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw geven veel geld uit. Geld dat opgaat aan cadeautjes, eten en kleding. Feestkleding is leuk, maar een totaal nieuw outfit is vaak prijzig. Vooral wanneer je meerder kinderen hebt. Wil jij graag op feestkleding besparen? Heb je het niet zo breed en zoek je een goedkope kerstjurk voor je meisje? Ben je je baan kwijt geraakt, en zoek je een betaalbare party kleding voor je kinderen?  GoodGirlsCompany presenteert met trots de Budget kerstjurken top 10.

Klik hier voor budget kerstjurkjes van 2012

Wij maakten een top 10 van mooie feestkleding en goedkope jurken. Deze kerstjurken zijn maximaal 25 euro. Ons motto? Bezuinig op prijs…niet op feestelijkheid!

Name It Temilla dress
Dit is echt een feestelijke kerstjurk voor meisjes. De Name it Temilla jurk is verkrijgbaar in donkerpaars en donkerblauw. Deze fijne, mouwloze jurk bestaat uit drie lagen tule. Het bovenlijfje is versierd met strass-steentjes en sluit op de rug met een onzichtbare ritssluiting. Bovendien heeft het een hele wijde rok. Hierdoor draait je dochtertje de allermooiste pirouettes.
Maat: 110, 116 en 140 (donkerpaars)
Prijs: 14,95 euro

H&M roze tule jurk
Deze jurk komt uit de H&M partycollectie 2010. Op de site staat dit jurkje bij de baby’s. Enkele weken geleden, ontdekte ik per toeval de grotere maten in de winkel. Verbaasd sprak ik de verkoopster er over. De grotere maat is alleen verkrijgbaar in de winkels. En als je de prijs ziet, ren je zeer zeker de plaatselijke hoofdstraat in opzoek naar dit leuke kerstjurkje.
Maat: 86 t/m 128
Prijs: 9,95 euro

Mim-pi
Deze jurk van komt uit de wintercollectie van 2009. Gelukkig maakt dat niet zoveel uit. Een Mim-pi blijft een Mim-pi. Zoveel kwaliteit en originaliteit krijg je nu wel voor een hele kleine prijs.
Maat: 104, 110, 122
Prijs: 20,99 euro

H&M kanten jurk zwart
Ook voor deze jurk uit de H&M feestcollectie geldt dat hij niet in de online shop verkrijgbaar is. Laat dat je er niet van weerhouden om hem in de winkel aan te schaffen. Deze prachtige jurk bestaat uit verschillende lagen kant. Door de kleur is hij uitstekend voor oudere meisjes. Zij willen geen roze jurk, maar wel een feestelijke.
Maat: 128 t/m 170
Prijs: 24,95 euro

Name It Rie spencer
Dit lieve mouwloze baby kerstjurkje is er in 2 versies. Een kerst rode en een liefelijk paarse. Het  model bestaat uit twee lagen. De bovenste laat is gemaakt van geruit katoen.  Er onder zit een rok met een tulerand. Op de voorkant loopt een biesje van velours met een strik.
Maat: 62,68
Prijs: 17,95 euro

Rare Editions Cinderella
Een droom van een jurk in ivoor wit, met los bolero vestje en transparante mouwtjes. De jurk is  prachtig bewerkt met kraaltjes en uiteraard voorzien van petticoat. Dit creëert een mooi volume.
Maat: 122 t/m 146
Prijs: 25,- euro

Paglie jurk
Dit jurkje heeft een lekker knalkleurtje en is versierd met bloemmotief. Door het model oogt het modern. Door de kleur is het een typische kerstjurk.
Maat: 104, 110, 122
Prijs: 20,99 euro

Barbara Farber
Deze jurk van Barbara Farber komt eigenlijk uit de zomercollectie van dit jaar. Met een leuk donkerblauw bolerootje en een feestelijke maillot is hij ook heel goed draagbaar deze kerstdagen.
De jurk is verzierd met een bloemmotief en heeft bretels.
Maat: 92, 98 en 104
Prijs: 16,49 euro

Name It Talia Tulle skirt
Waarom voor een jurk kiezen als er ook hele mooie rokken zijn? De Talia tulle skirt van Name it is hier een goed voorbeeld van. Deze rok is verkrijgbaar in de kleuren, zwart en licht mauve. De zwarte rok bestaat uit 2 lagen. De mauve onderrok schijnt door de bovenlaag. Het geheel is afgewerkt met een bies van velours.
Maat: 92 t/m 140
Prijs: 24,95 euro

H&M velours jurk donkerblauw
Dit jurkje gemaakt van zacht blauw fluweel heeft een uitlopend model. Het bovenlijf is versierd met smokwerk. De schattige pofmouwtjes geven het een lieve meisjes uittraling. Alllen nog een mooiw maillot of glitterpant en je dochtertje is helemaal klaar!
Maat: 86 t/m 128
Prijs: 19,95 euro


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Budget kerstjurk top 10 voor meisjes

This page has moved to a new address.

Budget kerstjurk top 10 voor meisjes