GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 5 december 2010

Sprout Kingdom is funky eco

Sprout Kingdom is hip, Hollands, en heel verantwoord. Het maakt kinderkledingmerk gemaakt van de allerzachtste biologisch katoen. Speciaal voor je kleine spruit. En ideaal voor kinderen met een (huid) allergie.


Sprout Kingdom werd in januari 2008 opgericht door Petra Meulman. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat de ouders van nu willen. Kleding die schoon en verantwoord. Zonder dat het inlevert op hip en leuk. Het blijft natuurlijk wel kinderkleding. Meulman ontwerpt haar prints zelf. Hierdoor ontstaan unieke prints. En krijgt de collectie die typisch frisse Hollandse uitstraling.

Wat is TUT-hola?
Naast de meest hippe outfitjes, verkoopt Sprout Kingdom ook leuke hebbedingen. Neem bijvoorbeeld de TUT-hola. Dit leuke popje werd in samenwerking met MumsMarket bedacht. Beide webwinkels streven naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er was meteen een klik. TUT-hola wordt gemaakt van reststoffen van Sprout Kingdoms collectie. En is er in drie verschillende versies.

Sprout Kingdom werkt ook samen met andere duurzame webwinkels. Zo verkopen ze sinds kort ook de gehaakte tasjes van Sawadi Holland.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Sprout Kingdom is funky eco

This page has moved to a new address.

Sprout Kingdom is funky eco