GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 4 december 2010

Majesteitjes voor echte prinsessen

Ben je opzoek naar een webwinkel die kleding voor meisjes verkoopt? Dan moet je eens bij Majesteitjes kijken. Ze verkopen prachtige kinderkleding van  merken zoals Jottum, Kate Mack, Miss Grant, Microbe en Monalisa.

Voor echte prinsessen
Majesteitjes  is een webwinkel voor echte prinsessen en voor hun moeders. Kun je geen genoeg krijgen van exclusieve kleding, dan ben je aan het goede adres.  De verkopers van Majesteitjes zijn namelijk zelf ook verzot op exclusieve merkkleding. En stelden een mooi assortiment samen met feestelijke jurkjes van Miss Grant, glimmende lakschoentjes van Early Days en de betoverende kleding van Tea Princess.
Je kleine prinses in volledig nieuwe merkkleding steken, is vaak een dure hobby. Gelukkig heeft Majesteitjes daar een oplosing voor: de monstercollectie.

Wat is een monstercollectie?
Monstercollectie houdt in dat het waslabel ontbreekt en dat de volledige collectie van het huidige seizoen vaak in 1 maat verschijnt. Er is geen verschil in kwaliteit en design in vergelijking met de gewonen collectie. Nou ja er is een verschil: de prijs!

 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Majesteitjes voor echte prinsessen

This page has moved to a new address.

Majesteitjes voor echte prinsessen