GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 6 december 2010

Iki Dress heeft de mooiste Kerstjurken

Nog maar drie weken en dan is het al weer Kerst. Misschien heb jij al een kerstjurk voor je dochter gekocht. Misschien niet. Voor alle moeders die met hun handen in het haar zitten en geen idee hebben waar te beginnen, heeft Nicoline van Iki Dress  een mooi overzicht gemaakt.

Klik hier voor de kerstjurkjes van 2012.





Isobella &Chloe

Op Nummer één staat het Amerikaanse merk Isobella & Chloe. Dit merk maakt unieke meisjeskleding. Stuk voor stuk prachtige kledingstukken met mooie details en rijke stoffen. De kleding is zowel feestelijk als comfortabel om te dragen.

Neem bijvoorbeeld de Charlotte Dress van Isobella & Chloe. Dit een mooie chique feestjurk. Het bovenlijfje is gemaakt van strak donkerbruin tricot en de rok van een stof in een  lichte aqua kleur. Beide stoffen bestaan voor 95% uit katoen en de jurk is afgewerkt met 2 lagen tule. Door de bovenste donkerbruine stof schijnt de aquablauwe onderrok. De klokkende rok heeft een ballonrok model . Om het helemaal af te maken zijn beiden lagen  versierd met feestelijke pailletjes en roezels.

Iki Dress levert deze Charlotte jurk in maat 104-122. En hij € kost 49,95. Heeft je dochtertje deze maat nog niet? Niet getreurd voor de kleinere maten 92/98 hebben wij een bijpassend setje die gemaakt is in precies dezelfde kleuren. Voor € 14,95 heb je een kledingsetje voor een kleine meisje.

Bonnie Jean
Op Nummer twee staat Bonnie Jean. Dit Amerikaanse merk veroverde langzaam de Amerikaanse markt en is hard op weg in Nederland hetzelfde te doen. Bonnie Jean kleding is smaakvol, passend bij de leeftijd van je dochtertje en bovendien heel  meisjesachtig!

Speciaal uit de kerstcollectie komt deze mooie jurk in satijnlook! Hij heeft alles wat je zoekt:  Zwart, rood,  wit, stippen en strepen en om het af te maken een mooie rode band met strikapplicatie. Alsof je een cadeautje draagt. De onderrok is met tule afgezet.
Voor de prijs van € 29,95 krijg je wel heel veel jurk voor je geld. Iki Dress levert deze jurk in de maten 92,98 en 104.

Bonnie Jean
Ook van Bonnie Jean is deze geweldige Holiday Black ruffle dress die heel geschikt is voor de Feestdagen. Het lijfje is gemaakt van geribbeld tricot. De rok gemaakt van voile heeft een luxe satijnlook. Met een knalroze bloemenapplicatie op de voorkant is deze jurk een echte blikvanger!
Een leuke jurk voor meisjes vanaf 7 jaar. Bij Iki Dress verkrijgbaar in de  maten 128 -164 voor € 32,50

Rare Editions
Natuurlijk mag in ons rijtje Rare Editions niet ontbreken. Dit kinderkledingmerk maakt al meer dan 50 jaar meisjesjurken. De collectie bestaat uit jurken voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.  Als geen ander weet Rare Editions hoe je kerstjurken maakt.

Neem bijvoorbeeld deze Holiday dress. De naam zegt het al een jurk geschikt voor de feestdagen. Deze jurk heeft een velours lijfje met een witte rok in satijnlook. De rok is versierd  met zwarte en zilverkleurige stippen.  Door een onderrok valt de rok prachtig wijd. Hierdoor draait hij prachtig mee wanneer je dochtertje zich voor de spiegel omdraait. Ben je enthousiast? Dan wordt je dit nog meer wanneer je de rode band met strik en gesp ziet. Deze is afgewerkt met twinkelende strass steentjes.

Iki Dress heeft de Holiday dress in de maten 92,98 en 104 voor maar € 29,95.

Rare Editions
Op deze plek staat nogmaals een jurk van Rare Editions. Dit keer een geruite Holiday dress met een fluwelen bovenlijfje. De geruite rok is gemaakt van zwart en wit satijn. En de contrsterende fuchsia roze strik, vormt een leuk details. Onder de rok zit een petticoat van tule. Kortom: met deze jurk kan je dochtertje veel zwieren en zwaaien.
Iki Dress heeft deze jurk in de maten 7-16 jaar. Dat komt neer om maat 128 tot en met 164. De prijs:  34,95


Little Mass
Als laatste mag ook deze jurk van Little Mass niet ontbreken. Little Mass werd in 1997 gelanceerd.  De ontwerpen zijn smaakvol, creatief en heel erg funky. Eigenlijk is de kleding is een mix van Europese stijl gemist met Hollywood grandeur.

Dat zie je ook terug in de Little Mass Love dress. De jurk heeft een verlaagde taille en een wijde tulen rok. Het nauwsluitende zwarte lijfje is gemaakt van een zwart met wit gestreepte stof.  Lekker contrasterend! Daarbij is het bedrukt  met een rood hart en het woord ‘Love’ in glimmende steentjes. Dit is een jurkje voor meisjes die weten wat ze willen. Hij is stoer en toch super meisjesachtig! De jurk hoort lekker pittig kort te vallen.

Deze jurk is bij Iki Dress verkrijgbaar in de maten: 104-110-116 voor de prijs van € 84,95

Ben je opzoek naar nog meer feestkleding? Bezoek dan snel Iki Dress voor nog veel meer leuke meisjekleding.

KLIK HIER VOOR DE FEESTKLEDING VAN 2011

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Iki Dress heeft de mooiste Kerstjurken

This page has moved to a new address.

Iki Dress heeft de mooiste Kerstjurken