GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 10 december 2010

La Luzz

Rode schoentjes met witte polkadotten. Het hart van menig meisje gaat hier sneller van kloppen. De webwinkel LaLuzz verkoopt flamenco jurken en schoentjes voor kleine en grote meisjes.
Welk meisje droomt er nu niet van om zich te verkleden als een mooie Spaanse Señorita? In een flamencojurk van La Luzz gaat deze wens in vervulling. Ideaal voor meisjes die van verkleden houden.  Maar ook leuk voor een Spaans (kinder)feestje, als verjaardagscadeau of voor carnaval.


Rode Flamecoschoentjes
Bij zo’n mooie jurk moeten natuurlijk ook nog schoentjes. Heb je een dochter zoals die van mij? Dan wil ze deze waarschijnlijk het liefst met een hakje. Dat kan. La Luzz heeft flamencoschoentjes in verschillende kleuren en maten. Rood met witte stippen, rood met zwarte stippen en ook goudkleurige. Ze leveren schoentjes in maat 22 tot en met maat 42. Of je nu op kleine of grote voet leeft, La Luzz heeft de schoen die ons allemaal past.

Ook voor vrouwen
Stiekem een beetje jaloers op je dochter? Dat is niet nodig. La Luzz heeft ook Flamencojurken en schoenen voor volwassenen. Zo maak je elk (Spaans) feestje of carnaval tot een succes. La Luzz is al de goedkoopste, maar hun pakketten maken het nog aantrekkelijker. Zo heb je het Spaanse flamenco schoenenpakket rood-zwart. Deze bestaat uit originele Spaanse flamenco schoenen rood met zwarte stippen, een rood met zwarte stippen waaier én een Spaanse flamenco haarbloem naar keuze.

Mooie balletpakjes
Naast flamencokleding, verkoopt La Luzz té schattige balletpakjes. Deze zijn van een geweldige kwaliteit! Het lijfje is gevoerd en de tutu blijft netjes omhoog staan. Leuk voor de balletles. En als verkleedkleding in combinatie met de Spaanse schoenen en accessoires. De pakjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zachtroze en sneeuwwit.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: La Luzz

This page has moved to a new address.

La Luzz