GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 14 december 2010

Win 1 van de 10 Honni slabbers

Eigenaresse Susan verhuisde 7 jaar geleden vanuit Denemarken naar Nederland voor de liefde: ze had haar toekomstige man ontmoet. Na enkel jaren, kregen ze kinderen, een jongen en een meisje. Beide baby’s kwijlden ontzettend veel. Geen probleem. Kleding houd je droog met…Ja, met wat eigenlijk?


Het juiste product daarvoor had ze in Nederland nog niet gevonden.  In Denemarken zijn kwijlslabbers normaal in de luiertas. En in de laatste jaren zijn er meerdere leuke modellen op de markt gekomen. De Deense kwijlslabbers lijken een beetje op Bandanasjaaltjes, maar Susan vond ze  net niet passen bij de Nederlandse trends en mode.

Comfort voorop
Ze wilden de kleding van haar kinderen graag droog houden maar ook graag dat  andere mensen haar kinderen leuk gekleed zouden vinden. Dus ging Susan aan de ontwerptafel. Na een lang proces had ze uiteindelijk een ontwerp gemaakt die het  comfort van je baby op de eerste plaats zet. Naast comfort moest het ontwerp natuurlijk ook gewoon praktisch zijn en voldoende vocht absorberend. Honni slabbers brengt comfort, gemak voor de ouders en er leuk uitzien bij elkaar.

Hoe gebruik je Honnislabbers?
Honnislabbers zijn er in verschillende designs en stoffen. Het is dus altijd mogelijk om de slabber op je kindjes kleding af te stemmen. Kies je voor effen slab op een T-shirt met print of ga je voor een gekleurd slabbertje om net dat beetje extra’s te geven aan een neutrale outfit? Naast dat ze slabbers gebruikt kunnen worden tegen kwijlen zijn ze ook gewoon ontzettend handig.
Nu Susans kinderen wat groter zijn, gebruikt ze Honnislabbers ook regelmatig gewoon als sjaaltje. Maar het is ook handig op die momenten dat je kindje iets lekkers toe gestopt krijgt zoals op een feestje. De slabber zorgt ervoor dat de kleding schoon blijft. En op een koude dag, is het een lekker warme doek voor om de keel. Niet zo dik als een gewone sjaal maar prima voor die momenten waarop een ontblote hals gewoon soms te koud is.

Veel verschillende leuke combinaties
Honni slabbers zijn er voor jongens en meisjes. Zo hebben de slabbers voor jongens leuke prints die jongens aanspreken zoals het leger of voetbal. En het assortiment blijft veranderen natuurlijk. Honnislabbers gaan met de mode mee, zodat de het altijd mogelijk is om leuke combinaties te maken. Kijk dus snel op de website van Honni voor de laatste modellen.

Win een Honni slabber
Speciaal voor TrotseMoeders stelt Honni 10 slabbersbeschikbaar. Vijf exemplaren voor een jongetje en vijf voor een meisje. Beantwoord de volgende vraag in dit antwoordformulier: Hoeveel babysjaaltjes voor het kwijlen zie je in het logo op de website van Honni? Meedoen kan t/m 16 januari 2011.
 

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win 1 van de 10 Honni slabbers

This page has moved to a new address.

Win 1 van de 10 Honni slabbers