GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 12 mei 2011

Bondolino Pflaume Light: ideaal voor de vakantie

Hoppediz introduceert een nieuwe ergonomische babydrager, de Bondolino Pflaume Light. Speciale, luchtige katoen zorgt voor koel dragen in de zomer en compact meenemen. Deze buik- en rugdrager heeft alle voordelen van een geweven doek maar is eenvoudiger in gebruik: hij gaat snel om, zonder ingewikkelde knooptechnieken. De Bondolino is de eerste voorgevormde babydrager van geweven draagdoekstof. Nu verkrijgbaar bij Slingomama.nl.

Actief en licht dragen
Door de toepassing van licht katoen is deze babydrager ideaal voor warmere dagen en lange wandelingen. Een must-have voor het actieve gezin, meteen te gebruiken vanaf de geboorte tot het kindje ongeveer 3 jaar is. De Bondolino heeft geen harde gespen en vouwt compact op, handig voor onderweg. Hij is zacht en soepel en draagt de baby dicht tegen het lichaam. De stof is diagonaal geweven, net als bij traditionele geweven draagdoeken, hierdoor is de drager niet alleen soepel, maar toch ook stevig.

Ergonomisch voor baby én drager

De Bondolino is een ergonomische buik- en rugdrager waarin de baby met bolle rug en gespreide beentjes zit, de beste houding voor zijn ontwikkeling. En hij is uiteraard ook ergonomisch voor de drager: de brede, gevulde schouderbanden en sterke tailleband verdelen het gewicht van de baby optimaal over het lichaam. Zelfs mensen met rugklachten kunnen deze drager prima gebruiken.

Webwinkel Slingomama

Slingomama is een webwinkel met verschillende draagsystemen voor kinderen vanaf de geboorte tot de kleutertijd. Het assortiment omvat geweven doeken, heupdragers, voorgevormde dragers en accessoires zoals draagjassen en -ponchos.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Bondolino Pflaume Light: ideaal voor de vakantie

This page has moved to a new address.

Bondolino Pflaume Light: ideaal voor de vakantie