GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 29 mei 2009

Pumpink Patch


Pumpkin Patch begon in 1991 met alleen maar een postordercatalogus en een winkel. Maar in de jaren die daarop volgende werden er steeds meer winkels in Nieuw Zeeland geopend en kwam de postordercatalogus ook op de Australische markt uit. In 997 opende de eerste Australische winkel. En in 1999 zag Urban Angel girls het levenslicht.

Pumpkin Patch is dé kledingwinkel van Australië. Maar wordt steeds meer (h)erkend als een internationaal merk dat staat voor innovatief design en kwaliteit. Het vaste designteam voorziet ieder kledingstuk van een fris, modieus en onderscheidende look.

Oordeel
De babykleding ziet eruit lekker draagbaar uit. Niet te babyachtig, comfortabel. en de leuke prints geven het net een beetje dat extra’s. Ook voor de oudere meisjes hebben ze veel leuke kleding. Mooie stoffen met rijke warme kleuren.

Voor de zwangere hebben ze er leuke eigentijdse zwangerschapskleding die helemaal niet erg duur is. Er geschikt voor iedereen die van no-nonsense houdt. Basic met net dat beetje extra.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Pumpink Patch

This page has moved to a new address.

Pumpink Patch