GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 26 juni 2009

Elsie & Goodman


Tijdens haar werk als vrijwilligster bij verschillende kinderprojecten ontmoette oprichtster Wendy Geuverink Elsie & Goodman. Twee prachtige mensen uit Zuid-Afrika die de inspiratiebron vormden voor de oprichting van Elsie & Goodman. Iedereen wil het beste voor zijn kinderen. Heerlijk slapen, fris badderen en zacht gewiegd worden in een veilige omgeving. Hierop zijn de producten van Elsie & Goodman gebaseerd: mooie producten met zorg en liefde gemaakt van natuurlijke, eerlijke materialen in aansprekende kleuren.

Elsie & Goodman maakt met liefde en aandacht bad, box en beddengoed voor baby’s en kinderen van uitsluitend natuurlijke materialen en zeer goede kwaliteit. Op de website van Elsie & Goodman kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week producten uitzoeken en bestellen.
De warmte en zorg die door Elsie en Goodman aan Wendy en haar gezin gegeven werden tijden hun verblijf in Zuid-Afrika geeft ze graag door én ook een beetje terug. Een deel van de winst gaat naar de gezinnen in Zuid Afrika.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Elsie & Goodman

This page has moved to a new address.

Elsie & Goodman