GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 19 juni 2009

Ribbon and bow studio

Ribbon and bow studio
Ik denk dat iedere moeder dat wel kent. Zolang je kind ook maar een beetje haar op het hoofd heeft, moet er hoe dan ook een haaraccessoire in. Gewoon omdat het kan, omdat het subtiel aangeeft dat jouw kind niet kaal is.
Al die moeders die geen genoeg krijgen van haarbanden, clipjes, beanies en strikken -en het weer in het haar van je dochter vastmaken wanneer zij het eruit trekt- kunnen hun hart ophalen bij Ribbon and bow studio. Linten, strikken, knipjes en beanies in bijna elke denkbare kleurcombinatie. En wanneer je dat wilt, stemmen ze de haaraccessoires zelfs helemaal af op je outfit! Dus altijd een haaraccesoire die bij je outfit past. Om het helemaal af te maken, verkoopt Ribbon and bow studio ook nog hele lieve tasjes.

Oprichster Tracey Scamell werd geinspireerd door haar dochter: Jorja. Voor haar maakte ze haaraccesoires. En wat eens als een hobby begon werd na een paar jaar een echte business.
Ervaring
Het was een late zaterdagavond toen ik ze om wat foto’s voor bij mijn stukje vroeg. Gezien het tijdstip ging ik ervan uit dat men het over het weekend zou heentillen naar de maandagmorgen. Op zijn vroegst. Maar niets bleek minder waar. Zondagochtend zat er een e-mail met verschillende foto’s in mijn mailbox voorzien van een aardig begeleidens briefje. En aan aanbod; lezers van GoodGirlsCompany kunnen de accesoires krijgen tegen dezelfde portokosten als hun Australische klanten….Dus als je interesese hebt, moet je zeker even een e-mail sturen;
Email GoodGirlsCompany .

Foto's zijn eigendom van Ribbon and Bow studio. Deze mogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Ribbon and bow studio

This page has moved to a new address.

Ribbon and bow studio