GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 15 juli 2009

Baby Bunch


Is het een boeket bloemen? Nee, het is een Baby Bunch. Een pakketje vol nuttige benodigdheden om je door de eerste paar maanden met je baby heen te helpen. Het idee komt van Bryony Boxer die ze samen met haar man Simon Martin maakt. "We wilden een cadeau maken dat er aantrekkelijk uitziet maar ook nuttig en praktisch is en je baby alles biedt voor een goede start.”

Het idee ontstond na de geboorte van hun eerste zoon. Hoewel ze dankbaar waren met alle cadeautjes die ze van vrienden en familie kregen, vonden ze het jammer dat al deze cadeautjes zo stijlloos verpakt waren. Dat moest anders kunnen. Daarom bedachten ze en een geschenk dat er leuk uit ziet en jonge ouders toch nuttige producten geeft zoals rompertjes, mutsjes en slabbetjes.

Dit idee werd enthousiast ontvangen. En het enthousiasme werd alleen maar groter doordat Bryony in 2007 Martha Stewart in haar show leerde hoe je een Baby Bunch maakt. Momenteel wordt een Baby Bunch alleen nog naar Groot-Britannie verstuurd, maar ik vermoed dat in de nabije toekomst iedereen zo’n schattig mandje kan bestellen.

Read in English

Volg Baby Bunch via Twitter en hun blog.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Baby Bunch

This page has moved to a new address.

Baby Bunch