GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 13 juli 2009

Right Bank Babies


De naam Right Bank Babies verwijst naar Rive Droite; de rechterkant van de Seine in Parijs. Het ongekende modedistrict waar je belangerijke plekken als Les Halles, Rue de Rivolli, Avenue des Champs-Élysées en Avenue Montaigne vindt.


De rechterkant van de Seine
Het was deze plek die oprichtster Ellen inspireerde haar eigen bedrijf te starten. Na de geboorte van haar eerste dochter begon ze met de creatie van luxe autostoel bekleding. En toen dochter nummer 2 zich aandiende, ontdekte ze een ding: wat heb je met kinderen toch veel behoefte aan leuke maar toch ook praktische kinderkleding. En tadaa...Right Bank Babies was geboren.

Kledingfilosofie
De kledingfilosofie van Right Bank Babies is om stijlen te gebruiken die niet afhankelijk zijn van trends. Mooie kleding wordt niet alleen voor speciale momenten bewaard, want iedereen weet dat het leven met een baby veel speciale momenten kent.

Oordeel
De kleding ziet er leuk uit en oogt heel draagbaar. Dat je een aantal kledingstukken binnenstebuiten kunt dragen, is niet alleen handig maar ook origineel. Je hebt van die kledingstukken waar je je dochter niet vaak genoeg in kunt zien. Gewoon omdat het haar ontzettend leuk staat. Of omdat je er zoveel leuke complimenten over krijgt. Doordat je ze binnenstebuiten kunt dragen, ziet je favoriete kledingstuk er dan net weer iets anders uit.

Elke collectie kent een aantal van deze items.
Naast kleding die je binnenstebuiten kunt dragen, heeft Right Bank Babies aan nog iets gedacht; kledingstukken die met je kind meegroeien. Zo kan een jurk een truitje worden een broek een korte broek.Volg Right Bank Babies via Facebook, Twitter en hun blog.

Read in English.

Foto’s zijn eigendom van Righ Bank Babies. Deze m
ogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.

Labels: , , ,

1 reacties:

  • Op 4 januari 2010 om 13:00 , Anonymous Kippetje Tok zei...

    Hi,

    Wat een geweldige blog heb je!

    Zelf heb ik een webwinkel met de naam Kippetje Tok.

    Wie weet kunnen we elkaar linken.

    Neem eens een kijkje.

    Groetjes,
    Marieke de Jager

     

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Right Bank Babies

This page has moved to a new address.

Right Bank Babies