GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 6 juli 2009

Think Kookie

Denk aan hip. Denk aan kleur. Denk aan retro met een vleugje glamour. Denk aan picknicken in het park. Denk aan ook je verjaardagsjurk dragen als je niet jarig bent. Denk aan Think Kookie.

Think kookie begon met 2 moeders die allebei 2 dochters hadden en die het volgende deelden; een liefde voor kleding en stijl. Beiden ontwikkelden een eigen fashion richting:
Mini Momee voor meisjes die geen genoeg krijgen van hun moeders kleding en deze het liefst zouden dragen, alleen dan in een kleiner maatje. En Myky die de vrouwelijke zachte kant van kleding laat zien. Voor meisjes die er elke dag op hun best uit willen zien.


Een onderscheidende factor van Think Kookie is dat ze naast een naam hun kleding ook voorzien van karaktereigenschappen. Eigenschappen die de draagster van het jurkje heeft. Daardoor is het niet meer een kwestie van vind ik het jurkje leuk? Ik denk nu na over de vraag of mijn dochter een ‘turn on the charm dress’, ‘let them eat cake dress’ of ‘top of the class dress’ meisje is. Misschien wel allemaal!
Gelukkig is mijn dochter zo veranderlijk als het weer waardoor ik met een gerust hart de hele collectie kan kopen.Oordeel
Think Kookie is een leuk kinderkledingmerk met hippe designs. Door de verschillende modellen en verschillende stoffen spreken ze een breed publiek aan. Hun kleding is geschikt voor elk moment. Draagbaar katoen met net dat beetje extra’s waardoor het niet saai wordt. Op onze fototest scoorden ze uitstekend. Snel een reactie terug met gevraagde foto’s en ja ook wij Nederlandse vrouwen zijn van harte welkom in hun webwinkel.

Volg Think Kookie op Facebook, Twitter en hun blog.

Read in English

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Think Kookie

This page has moved to a new address.

Think Kookie